Antena Căutare

Cel mai bizar triunghi amoros! Un tânăr a început o aventură cu mama vitregă, care e cu 17 ani mai mare. Cine pe cine se răzbuna

Un tânăr de 18 ani a decis să aibă o relație amoroasă cu mama sa vitregă, care e cu 17 ani mai în vârstă. A ținut să facă asta pentru a se răzbuna pe tatăl său, despre care spune că are numeroase aventuri.

barbat in camasa sta pe marginea patului si o femeie blonda in pat
Un tânăr de 18 ani a decis să aibă o relație amoroasă cu mama sa vitregă, care e cu 17 ani mai în vârstă. A ținut să facă asta pentru a se răzbuna pe tatăl său, despre care spune că are numeroase aventuri. | Shutterstock.com

Un tânăr de 18 ani a decis să aibă o relație amoroasă cu mama sa vitregă, care e cu 17 ani mai în vârstă. A ținut să facă asta pentru a se răzbuna pe tatăl său, despre care spune că are numeroase aventuri.

Citește și: Test de personalitate rapid. Imaginea pe care o vezi prima dată arată ce fel de șofer ești

Un tânăr a avut o aventură cu mama vitregă pentru a se răzbuna pe tatăl său. Cum a reacționat bărbatul când a aflat

Un bărbat a dezvăluit că a avut o relație cu mama vitregă pentru a-i da o lecție tatălui său. Tânărul a povestit cum el și mama vitregă au intrat într-o relație romantică după ce tatăl său a început să călătorească prin țară cu afaceri.

Condamnându-l pe tatăl său pentru că ”se culcă cu altele” în timp ce e plecat, băiatul a decis să facă același lucru cu mama sa vitregă, în vârstă de 35 de ani, a treia soție a tatălui său.

Într-o postare pe Reddit, el a notat: ”Tatăl meu călătorește mult cu afaceri și este plecat din țară peste 250 de zile pe an. Asta a permis ca eu și mama mea vitregă să ne apropiem destul de mult. Ea avea 35 de ani când a început totul, eu aveam 18 ani, iar tata aproape 50.

Știu că tatăl meu încă mai are parte de multe aventuri în călătoriile sale. Căsătoria lor este o glumă și are ca scop exclusiv motive financiare pentru mama mea vitregă și o bombonică la braț pentru tata”.

Citește și: Ce dezvăluie ora la care te culci despre tine și personalitatea ta. Ce spune despre tine dacă îți place să te trezești dimineața

Adolescentul a continuat prin a explica faptul că nu a avut niciodată o relație apropiată cu tatăl său, deoarece nu reușește să-l vadă foarte des din cauza programului de muncă.

”Îmi iubesc tatăl, dar nu am avut niciodată acea relație strânsă tată-fiu. El a fost mereu plecat din oraș, iar când este acasă, cel mai mult timp pe care îl petrecem împreună este să jucăm o partidă de golf și poate să luăm cina la clubul local. Este cam nasol acum, când mă gândesc la asta. Mama mea vitregă a fost întotdeauna foarte sensibilă și purta ținute foarte sumare prin cameră.

Este foarte atrăgătoare, dar nu m-am gândit niciodată să fac ceva. Într-o seară am ieșit în oraș cu prietenii, iar când am ajuns acasă aveam o stare de euforie crescută. Am ajuns acasă, mă aștepta, băuse și ea. M-a întrebat direct dacă o consider sexy și frumoasă, apoi m-a întrebat ce aș vrea să fac cu ea. În prima seară, tot ce am făcut a fost să petrec noaptea în pat cu ea și să ne sărutăm. Săptămâna următoare s-a întâmplat același lucru și în sfârșit am făcut sex”, a mai povestit tânărul.

Un utilizator a adăugat un comentariu: "Crezi că i-ar spune vreodată tatălui tău? Dacă da, care crezi că ar fi reacția lui?". În replică, adolescentul în cauză a spus: "Nu, nu, nu. Mă îndoiesc foarte tare că ar spune vreodată ceva".

Încă un utilizator a întrebat: "Regreți acest lucru? Te simți vinovat sau îți pare rău că i-ai făcut asta tatălui tău?". La aceasta, el a răspuns simplu: "Nu chiar".

Citește și: Spune-mi ce mănânci ca să-ți spun cine ești. Testul care-ți va spune cine ești în funcție de ce preferi să mănânci la micul-dejun

Test de personalitate rapid. Imaginea pe care o vezi prima dată arată ce fel de șofer ești... O mireasă supărată a dezvăluit ce gest neașteptat a putut să facă propria cumnată, chiar imediat după nuntă. Mulți s-au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x