Antena Căutare

Cum arată câinele Bowie, botezat după numele legendarului cântăreț. E ceacâr și nimeni nu-l vrea pentru că are un ochi căprui și celălalt, albastru

Un câine a primit numele Bowie după asemănarea sa cu marele star al rock-ului, având ochii de culori diferite - unul albastru și unul căprui.

Un câine a primit numele Bowie după asemănarea sa cu marele star al rock-ului, având ochii de culori diferite - unul albastru și unul căprui.

Din păcate, nu puțini oameni sunt plini de prejudecăți și superstiți, dar mai ales doritori de a avea un câine perfect, cu trăsături simetrice, blannă catifelată și nu numai.

În ciuda frumuseții sale aparte, patrupedul în vârstă de trei ani se află într-un adăpost, oamenii evitând să-l adopte din cauza look-ului său neobișnuit. Au existat numeroase campanii, dar fără succes.

Fiul regretatului David Bowie, Duncan Jones, a postat pe Twitter o fotografie a câinelui surorii sale care este tot ceacâr, încurajându-i pe iubitorii de animale să lase prejudecățile deoparte.

Poate în urma acestui apel, Bowie va fi, în sfârșit, adoptat!

Sursă: metro.co.uk

Ea este Mercy, pisicuța lui Kim Kardashian! Are o poveste foarte tristă care te va face să plângi!... Domnilor, fiți gentlemeni, nu melteni! Cum se sărută corect o fată. GHID AL SĂRUTULUI din 1940, toamna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x