Antena Căutare

Fetița de 5 ani a realizat că e singură la restaurant și că nimeni nu va veni la petrecerea de ziua ei. Ce a urmat

O fetiță a descoperit, în timp ce stătea la restaurant, faptul că nu va veni nimeni la petrecerea de ziua ei, așa că s-a întristat. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat și imaginile au devenit virale.

imagine cu o fetita la o petrecere Galerie
Copila a trimis invitații pentru petrecerea ei, însă nimeni n-a venit | sursa foto: Shutterstock

Pentru un copil, ziua de naștere este unul dintre cele mai importante momente din an. Mai ales atunci când părinții își dau acordul pentru o petrecere, cei mici sunt în extaz și se gândesc cu drag la cum se vor distra în ziua cea mare. Totuși, o fetiță s-a întristat rapid atunci când și-a dat seama că nimeni nu va veni la ziua ei organizată la restaurant, deși a trimis numeroase invitații. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat și imaginile au făcut rapid înconjurul lumii.

O fetiță s-a întristat când și-a dat seama că e singură la restaurant și că nimeni nu va veni la petrecerea de ziua ei. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat

Aceasta este emoționanta poveste de viață a unei fetițe care a fost mai mult decât fericită atunci când părinții i-au spus că, de ziua ei, poate să facă o petrecere la un restaurant. Copila în vârstă de cinci ani a fost extrem de fericită și, fără să mai stea pe gânduri, a pregătit invitațiile și le-a trimis.

Totuși, atunci când a venit ziua cea mare, fetița a realizat că nu va veni niemni la ziua ei. Pe masă erau pregătite mici cadouri pentru fiecare invitat, însă nimeni n-a putut veni. Înțelegând ce se întâmplă, Lex Fitzgerald, mama copilei din Keller, Texas (Statele Unite ale Americii) a pus mâna pe telefonul mobil și a scris un mesaj pe Instagram, ca să salveze situația: „Am invitat toată clasa, dar și alți prieteni, însă n-a mai venit nimeni. Nu vreau să îi spun fetiței că nimeni nu a vrut să vină la ziua ei. Am decis să transmit repede acest mesaj, ca semnal că avem nevoie de o salvare”, a scris femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat. În doar câteva minunte, numeroase familii și-au făcut apariția la restaurant, gata să petreacă și să îi ofere micuței o aniversare de neuitat.

„De la o singură masă, cât rezervasem, ne-am trezit că s-a umplut tot restaurantul. Vreau doar să vă mulțumesc tuturor pentru faptul că ați venit. Ați venit nu doar pentru fetița mea, dar și pentru mmine. M-ați ajutat să mă ridic, m-ați încurajaat să merg mai departe într-un moment în care credeam că am dat greș ca mamă”, a fost mesajul transmis ulterior de femeie.

Mobilizarea acestei comunități a impresionat oameni din întreaga lume și întâmplarea a devenit virală, stârnind numeroase reacții în mediul online.

Moment viral pe TikTok. După 60 de ani, un bărbat și-a cerut în căsătorie iubita din liceu VIDEO... Iluzie optică virală! Crezi că găsești fotograful din pădure? Unde se află acesta, de fapt. Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x