Antena Căutare

O fată din Argeș a trimis poze fierbinți iubitului, dar a trăit un adevărat șoc! Ce i-a cerut bărbatul

O tânără din Argeş a avut nevoie de ajutorul poliţiştilor după ce a trimis iubitului său poze fierbinți! În scurt timp, lucrurile au luat-o complet razna!

O tânără din Argeş a avut nevoie de ajutorul poliţiştilor după ce a trimis iubitului său poze fierbinți! În scurt timp, lucrurile au luat-o complet razna!

Atenţie cui trimiteţi imagini în ipostaze intime! O tânără din Argeş a avut nevoie de ajutorul poliţiştilor după ce a fost şantajată de un bărbat pe care îl cunoscuse pe internet. Ce urmărea şantajistul şi ce s-a întâmplat cu tânăra?

Un barbat de 24 de ani din Bucuresti a fost retinut dupa ce a santajat o tanara de 22 de ani, din Pitesti, sa se culce cu el.

S-au cunoscut pe Facebook, au vorbit, au facut sex virtual și și-au trimis poze fierbinți. Tânărul nu a mai stat mult e gânduri și s-a dus la ea, în Pitești.

Fata, când l-a văzut în carne și oase, l-a refuzat. Supărat, tânărul a inceput sa o ameninte ca va publica pozele ei indecente. Le-ar fi si aratat unor amici. Fata s-a dus la Politie si vinovatul a fost arestat.

Anunțul care zguduie omenirea din temelii. Rușii au inventat... MAȘINA TIMPULUI!... Copilul lui s-a născut cu două capete. Îngrozit, tatăl lui l-a îngropat de viu. Doar un miracol a făcut ca cel mic să fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x