Antena Căutare

O femeie a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă a ei. Peste fix un an, ceva neașteptat i s-a întâmplat

O femeie a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă a ei. Într-o zi, aceasta și-a cumpărat niște bilete la loterie, dar ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

imagine cu o femeie stand singura pe o strada luminata cu lumina mov
Povestea femeii care a fost părăsită de soț a făcut rapid înconjurul lumii | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste pe care a trăit-o de curând o femeie. Într-o zi, aceasta a afla tcă soțul o părăsește și că este chiar la un pas să piardă casa. Și-a cumpărat două bilete la loterie, dar ceea ce a urmat i-a lăsat mască pe mulți. Continuarea pare desprinsă dintr-un film de la Hollywood, dar este o situație cât se poate de reală.

O femeie a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă a ei. Peste fix un an, ceva neașteptat i s-a întâmplat

Doamna, care a ales să își păstreze anonimă identitatea, este din Barranquilla (Columbia) și povestea ei a devenit virală și a făcut rapid înconjurul lumii. Într-o zi, soțul ei a decis să o părăsească și să înceapă o poveste de dragoste chiar cu cea mai bună prietenă a femeii. Apoi, ghinionul pare să se fi ținut scai de ea, căci a ajuns foarte aproape de a-și pierde casa în care stătea, fiindcă nu își mai permitea chiria. Fiica ei nu a putut să se înscrie la facultate, tot din cauza lipsei banilor.

Citește și: O tânără a câștigat la loterie și a devenit milionară, dar apoi a regretat totul și a spus că nu dorește asta nimănui

Cu o ultimă fărâmă de speranță, ea a decis să își încerce norocul la loterie, așa că a cumpărat două bilete. Nu mică a fost însă surpriza atunci când a descoperit că a ambele au fost câștigătoare, lucru ce i-a adus un premiu total în valoare de aproximativ 410.000 de euro. Practic, soarta femeii s-a schimbat radical și norocul a început să îi surâdă iar.

Ceea ce a fost și mai surprintător a fost faptul că a câștigat la loterie pe 17 ianuarie, la fix un an distanță după ce a fost părăsită de soțul ei, lucru ce a facut ca întreaga poveste să stea și mai mult sub semnul coincidenței.

Citește și: Un bărbat a câștigat la loterie și, când a venit să ridice banii, toți au rămas cu gura căscată! Cum a putut omul să apară

Chiar în timp ce își sărbătorea câștigul și șansa la o nouă viață, fostul soț a sunat-o să o felicite pentru premiu și a încercat chiar să o cucerească iar, însă câștigătoarea la loterie a fost cât se poate de fermă și i-a refuzat avansurile, arată cei de la mirror.co.uk.

Întreaga întâmplare a ajuns pe internet și a devenit virală, iar oameni din întreaga lume s-au mirat de cât de surprinzătoare poate să fie uneori viața, cu bune și cu rele.

Ce este puful alb din peria de păr, ce apare după ce te-ai pieptănat. Mulți credeau că sunt scame, dar adevărul e altul... O femeie a dezvăluit ce „secret” neașteptat a descoperit despre soțul său, chiar în timp ce era însărcinată. Ce a ieșit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x