Antena Căutare

O mamă a crezut timp de mulți ani că fiul ei are autism, însă apoi a făcut o descoperire neașteptată. Ce avea băiatul

O mamă a trăit mulți ani știind că fiul ei are autism, dar într-o zi a făcut o descoperire complet neașteptată, ce i-a schimbat viața pentru totdeauna.

colaj foto cu Andre Yarham Galerie
Tânărul a primit un diagnostic complet neașteptat | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste de viață a unui tânăr în vârstă de 22 de ani, despre care mama lui știa că are autism. Atunci când băiatul a început să se poarte diferit, femeia l-a dus la un control mai amănunțit la spital și ceea ce i-au dezvăluit medicii a lăsat-o fără cuvinte.

O mamă a făcut cea mai neașteptată descoperire, după mulți ani în care a crezut că fiul ei are autism

Aceasta este incredibila poveste de viață a unui tânăr (Andre Yarham) în vârstă de 22 de ani din Norwich, Norfolk (Marea Britanie). Sam Fairborn în vârstă de 47 de ani, mama tânărului, susține că știa de mult timp faptul că fiul ei suferă de autism.

Totuși, ceva s-a schimbat în comportamentul băiatului în noiembrie 2022. Potrivit spuselor femeii, tânărul a început să se miște și să vorbească într-un mod mult mai lent decât o făcea de obicei. Apoi, la scurt timp după, a început să privească în gol tot mai frecvent.

Citește și: Băuturile care îți pot crește riscul de demență și de accident vascular cerebral. Cum pot fi prevenite problemele de sănătate

Îngrijorată de acest comportament neobișnuit, Sam Fairborn a decis să își ducă băiatul la spital, pentru mai multe investigații. Medicii i-au făcut tot felul de analize și nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit faptul că pacientul suferea de demență. Lobul frontal al bărbatului de 22 de ani s-a atrofiat și astfel au început să apară simptome specifice demenței.

După primirea diagnosticului, bărbatul a devenit astfel cel mai tânăr pacient cu demență din Marea Britanie, potrivit spuselor mamei.

Citește și: Trei lucruri pe care trebuie să le eviți pentru a preveni apariția demenței

„Eu îi pregătesc hainele, îl ajut la baie, fiindcă nu își amintești să se spele, eu îi fac de mâncare sau îl ajut să bea. Înainte mai mergea la magazine să își cumpere energizant, dar acum, dacă ar face asta, ar uita de ce s-a dus acolo”, a dezvăluit femeia despre copilul ei de 22 de ani, care se comportă și se simte precum un adult de 70 de ani, au informat cei de la nypost.com.

Famila a deschis un cont pentru strângere de fonduri. Banii urmează să fie folosiți pentru a îndeplini visul. Cazul britanicului a făcut rapid înconjurul lumii.

Citește și: Imagini înduioșătoare cu Bruce Willis, diagnosticat cu demență. Ce mesaj i-a transmis fosta soție, Demi Moore, de ziua lui

Ce a putut să facă o pisică geloasă și nemulțumită că nu primește suficientă atenție. Stăpâna a dezvăluit totul și a ară... Locul de muncă plătit cu 8.000 de euro în România, dar la care nimeni nu se înghesuie. Angajatorii caută disperați oamen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x