Antena Căutare

O mamă a primit de la fiul ei de 9 ani o hârtie împăturită. Când a deschis-o, femeia a făcut o descoperire neașteptată

O femeie a făcut o listă de cumpărături și, văzând-o, băiatul ei în vârstă de 9 ani i-a întins o bucată de hârtie. Când a deschis-o și a văzut ce se afla în interior, mamei nu i-a venit să creadă.

colaj foto cu dora bobbins, fiul ei si biletul de la acesta Galerie
Femeia a dezvăluit întreaga întâmplare prin intermediul unui clip video publicat pe contul ei de TikTok | tiktok.com/@dorabobbins

O mamă a povestit prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok ce descoperire complet neașteptată a făcut atunci când fiul ei de doar 9 ani i-a întins o bucată de hârtie împăturită, la scurt timp după ce aceasta a făcut o listă de cumpărături pentru școală.

Mama a primit de la băiatul ei de 9 ani o hârtie și când a deschis-o a făcut o descoperire complet neașteptată

Aceasta este emoționanta întâmplare prin care a trecut Dora Bobbins din Marea Britanie. Femeia tocmai terminase de făcut o listă de cumpărături pentru cei doi copii ai săi, cu ocazia începerii noului an școlar. La un moment dat, unul dintre băieți, în vârstă de doar 9 ani, a văzut biletul plin de lucruri necesare, a stat câteva secunde pe gânduri, apoi a dispărut rapid în camera lui.

Citește și: Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușa, tânăra a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie

Copilul s-a întors rapid având în mâini o bucată de hârtie împăturită sub forma unui plic, pe care a dat-o mamei. Surprinsă și curioasă deopotrivă, femeia a deschis plicul și nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit monede în valoare de 5 lire sterline, alături de mesajul „pentru lista de cumpărături de pe frigider”. Practic, copilul și-a oferit banii de buzunar mamei, ca s-o ajute cu numeroasele cheltuieli din perioada de dinaintea începerii noului an școlar. Întreaga întâmplare a fost dezvăluită în cadrul unui clip video publicat de mama pe contul său personal de TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Vă provoc să găsiți un copil mai bun decât al meu. Această listă a fost pusă la mine pe frigider la începutul vacanței de vară. E doar o listă cu ceea ce trebuie să cumpăr pentru copiii mei înainte de începerea școlii. Copiii văd mai multe decât credem, uneori. Băiețelul meu s-a dus sus la el în cameră, comportându-se puțin ciudat, apoi a venit și mi-a dat această scrisoare spunându-mi că e pentru lista de pe frigider. Și uitați! Cât de adorabil e asta?”, a dezvăluit femeia în cadrul clipului video publicat pe TikTok, potrivit celor de la dailyrecord.co.uk.

Citește și: Un copil a scris o scrisoare vecinului său. Când a citit, omului nu i-a venit să creadă. Ce a scris puștiul în bilet

Britanica susține că are destui bani pentru a lua cele necesare. Totuși, gestul fiului său a emoționat-o și a impresionat-o din plin. Clipul video a devenit imediat viral și a adunat numeroase vizualizări și reacții de la oameni din întreaga lume. Nu puțini au fost cei care au lăudat gestul copilului de doar 9 ani.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x