Antena Căutare

O soacră băgăcioasă a făcut un gest complet neașteptat și soția a povestit totul. Ce a urmat

O femeie a dezvăluit ce gest complet neașteptat i-a făcut soacra, care a venit într-o vizită neanunțată. Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală.

imagine cu o soacra
Femeia a povestit totul în detaliu și întâmplarea cu soacra a devenit virală | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie, din cauza soacrei sale. Mama partenerului ei a recurs la un gest atât de deranjant, încât aceasta a fost nevoită să îndure o situație greu de imaginat. Întâmplarea a uimit oameni din întreaga lume.

Ce a putut să facă o soacră unei tinere, la scurt timp după ce a venit într-o vizită neanunțată

Extrem de supărată de cele întâmplate, femeia și-a luat inima în dinți și a publicat un mesaj pe celebra platformă Reddit, unde a dezvăluit în detaliu situația complet neașteptată prin care a trecut, după ce soacra sa a făcut un gest neplăcut, în timpul unei vizite neanunțate.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră în casa unei femei. Nora a descoperit totul: „I-am interzis să mai vină la noi în casă”

„Era o vineri seara atunci când a bătut din senin la ușă. Inițial, nu a părut să fie o problemă pentru noi. Apoi, lucrurile au scăpat de sub control atunci când a cerut să doarmă la noi în dormitor, în patul nostru conjugal. A venit ora să ne culcăm și nu numai că a cerut asta, care a fost prea mult pentru mine, dar a și anunțat că vrea să închidă ușa cu cheia la camera noastră, fiindcă altfel nu s-ar simți bine să doarmă la noi. Știam că nu respect deloc intimitatea celor din jur, dar ceea ce a cerut am considerat că e bizar. I-am cerut totuși în mod politicos să nu facă asta, ci să aleagă camera oaspeților, canapeaua sau salteaua cu aer. Nu a vrut să audă, ba chiar mi-a sugerat să dorm eu acolo.

Soțul nu a părut să aibă o problemă cu cererea ei, dar eu m-am opus în totalitate. Așa s-a născut o discuție aprinsă între noi. Acesta a fost momentul în care am încercat să explic că nu vreau să doarmă în camera mea sau să se închidă printre lucrurile mele. A început să țipe la soțul meu, obligându-l să facă ceva, să intervină.

Citește și: Când soțul a răcit, o femeie l-a dus acasă la soacră și mulți au criticat-o. Când au aflat detaliile, toți i-au dat dreptate

Apoi a sugerat că aș fi dat-o afară din casă, a început să plângă și a plecat. Apoi, soțul meu a început să țipe la mine și să mă acuze de faptul că nu m-am purtat cum trebuie cu mama lui. A doua zi, soacra a sunat familia și m-a făcut de râs. Soțul meu crede acum că încerc să îl îndepărtez de familia lui”, a dezvăluit femeia pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Mulți au fost de părere că soția a procedat bine, ba chiar i-au sugerat faptul că ar trebui să divorțeze dacă soțul său privește astfel lucrurile.

Test de personalitate în 2 minute. Privește imaginea și spune ce vezi. Vei afla lucruri surprinzătoare despre tine... Iluzia optică ce arată care e viziunea ta despre viitor și despre viață. Ce se întâmplă dacă privești imaginile cu atenț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x