Antena Căutare

O tânără a dezvăluit din ce se face lufa, buretele natural folosit de mulți la baie sau la spălatul vaselor

Oameni din întreaga lume au rămas fără cuvinte atunci când au descoperit din ce se face, de fapt, lufa, adică buretele natural pe care mulți îl folosesc la baie. Imaginile publicate de o tânără au devenit virale și au stârnit numeroase reacții.

imagine cu o lufa pusa langa robinetul bateriei de la baie unde se afla si un sampon Galerie
Filmarea tinerei care arată cum se face lufa a devenit virală | sursa foto: Shutterstock

Pentru a ne exfolia pielea mai bine și pentru a îndepărta mai ușor murdăria, mulți aleg să folosească lufa, adică un tip de burete natural. Recent, o tânără a dezvăluit din ce se face aceasta și a reușit astfel să creeze un val uriaș de uimire și reacții surprinzătoare.

O tânără a dezvăluit din ce se face lufa, buretele natural folosit de mulți la baie

Buretele de baie este extrem de util dacă îți dorești să îți exfoliezi pielea și să cureți mai ușor anumite zone ale corpului. Dermatologii recomandă să folosim lufa, adică un burete natural, în detrimentul unor produse din materiale sintetice.

Totuși, se pare că nu toată lumea știe din ce se face o lufă, de fapt. Acest lucru a ieșit la iveală după ce o tânără a arătat cum se obține totul și mulți s-au mirat din plin de cele descoperite.

Citește și:

Vanessa din Statele Unite ale Americii se declară un fan al lufei și, de curând, aceasta a decis să dezvăluie secretele acestor bureți naturali și modul prin care se obțin.

Femeia locuiește în Texas și cultivă numeroase legume la ea în curte, printre care și planta care produce lufa. Fructul, ce seamănă cu un castravete, este cules când e verde și este lăsat la soare, pentru a se usca. Apoi, acesta este decojit cu atenție și astfel iese la iveală buretele natural.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vanessa folosește bureții obținuți atât la baie, cât și la spălatul vaselor din gospodărie. În plus, ea a explicat faptul că lufa este mult mai prietenoasă cu mediul natural și că poate fi oricând un bun cadou de Crăciun. Totuși, pe cât de simplu a părut totul în prezentarea femeii, pe atât de mare a fost uimirea unora.

Citește și:

Nu puțini au fost cei care, după ce au văzut clipul video de pe TikTok, au dezvăluit că nu știau cum se obține lufa.

„Deși lufa se crește, nu se face la fabrică”, „Abia acum am aflat adevărul”, „Aveam 46 de ani când am realizat că lufa nu e provenită din mare”, iată doar o parte din comentariile internauților.

Clipul video publicat de tânără a făcut senzație și a adunat mai bine de un milion de vizualizări.

Această tânără a cheltuit o avere pentru a arăta ca un robot, însă oamenii o consideră acum un „extraterestru”. Cum arăt... O copilă de 12 ani a făcut baie într-un ciubăr și s-a îmbolnăvit. Azi suferă de „cea mai dureroasă boală din lume”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x