Antena Căutare

O tânără care cântărea 228 de kilograme s-a transformat total după ce a slăbit 146 de kilograme. Cum arată astăzi

O tânără a ajuns să cântărească 228 de kilograme la doar 34 de ani. Obișnuia să consume peste 6.500 de calorii, însă azi are un trup de invidiat și mulți întorc privirile după ea.

colaj foto cu jessica ferro Galerie
Povestea tinerei care a slăbit 146 de kilograme a devenit virală | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila transformare prin care a trecut o tânără care la vârsta de 34 de ani a ajuns să cântărească 228 de kilograme. Într-o zi, aceasta a decis să își schimbe radical stilul de viață și a „topit” 146 de kilograme. Azi, tânăra arată atât de bine încât toți întorc privirile după ea.

O tânără care cântărea 228 de kilograme s-a transformat total după ce a slăbit 146 de kilograme. Cum arată astăzi

Jessica Ferro din Melbourne (Australia) obișnuia să consume în fiecare zi mai bine de 6.500 de calorii. În general, dieta ei era alcătuită preponderent din hamburgeri, pizza și alte mâncăruri de tip fast food. Tânăra a explicat faptul că, după ce consuma două pizza mari, peste o oră îi era din nou foame. În timp, excesul caloric a făcut-o să ajungă în situația ca la vârsta de 34 de ani să cântărească 228 de kilograme. Greutatea ei era atât de mare încât, la un moment dat, aceasta a stricat, fără să vrea, obiecte de mobilier precum scaune.

Citește și: Ce este dieta 80/20 și cum a reușit o tânără să slăbească mâncând ce îi place. De șapte ani se menține la aceeași greutate

Tatăl său, care suferea de obezitate, a făcut la un moment dat infarct.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„M-a marcat foarte mult decesul tatălui meu. S-a stins chiar în fața mea. Am încercat să îl resuscitez atunci când a căzut din pat, dar să muți un corp de 130 de kilograme și să încerci să aplici manevre de prim ajutor e greu”, a mărturisit ea, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Această experiență a fost atât de marcantă pentru tânără încât aceasta a decis să înceapă să își schimbe stilul de viață. La asta s-a adăugat și faptul că stricase mobilier din cauza greutății sau că mulți râdeau de ea. A renunțat la orice aliment de tip fast food, s-a apucat să facă sport și, încet iș sigur, a început să mai „topească” din kilograme.

Citește și: O femeie care mânca 1000 de batoane de ciocolată pe an a slăbit 76 de kilograme. Ce „secret” a folosit și cum arată în prezent

Atunci când medicii și-au dat acordul, aceasta a fost supusă unei operații de micșorare a stomacului și nu a durat mult până ce rezultatele au început să apară. A renunțat la alimentele de tip fast food și a învățat să își gătească singură. A ales o dietă bogată în proteine, fructe și legume și nu a lipsit de la ședințele de sport.

În total, femeia a ajuns să de ajos 146 de kilograme. După ce a făcut și operații pentru îndepărtarea excesului de piele, Jessica Ferro a ajuns să arate într-o formă de zile mari. Tânăra nu doar că are o talie de invidiat, dar reușește să întoarcă toate privirile cu trupul bine tonifiat și cu o condiție fizică de invidiat.

Mai mult decât atât, azi ea se mândrește chiar și cu participări la competiții de fitness. Australianca a decis să își facă publică povestea pentru a-i inspira și pe alții aflați într-o situație similară.

Îl mai ții minte? Ce se mai știe de “băiețelul înghețat” care mergea 4 kilometri prin viscol să ajungă la școală... Cum cureți urmele de cuțit și de murdărie de pe tocătorul de plastic, de fapt. Truc simplu și rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x