Antena Căutare

Orașul în care a început să plouă cu pești. Localnicii s-a trezit „atacați” de vietățile care cădeau din cer | VIDEO

În videoclipul care s-a viralizat în mediul online se vede cum pești cad in cer pur și simplu. Bărbatul care filma chiar a luat una dintre vietăți în mână și a arătat-o la cameră.

colaj foto ploaie de pesti
Imagini virale cu ploaia de pești din Iran. Vietățile au căzut peste mașini și localnici, într-o piată  | Capturi Twitter

Scene parcă desprinse dintr-un film despre Apocalipsă au fost surprinse într-un oraș din Iran. Un bărbat a filmat momentul în care mai mulți pești vii au început să cadă din cer, iar imaginile s-au viralizat în mediul online. Fenomenul bizar a avut loc în urmă cu doar o zi și oamenii încearcă acum să găsească o explicație.

Imagini virale cu ploaia de pești din Iran. Vietățile au căzut peste mașini și localnici, într-o piată

De-a lungul timpului, în anumite colțuri ale lumii, au mai existat astfel de ploi de pești. De data aceasta, fenomenum bizar a fost înregistrat în Iran, ieri, în timpul ploilor intense din regiunea Yasuj, relatează news18.com.

În videoclipul surprins de un localnic, se poate observa că peștii care cădeau din cer erau în viață și săreau de parcă tocmai au ieșit din apă. Totul s-a întâmplat într-o piață centrală, în timp ce mașinile treceau pe acolo. Bărbatul care a filmat totul chiar a ridicat unul dintre peștii căzuți pe pământ și l-a filmat mai de aproape.

Citește și: Fenomenul bizar care a apărut pe cerul senin sub forma unor „inele de fum”. Ce se vede, de fapt, în imagini

Potrivit sursei, imaginile au fost surprinse în orașul iranian, după ce o furtună violentă a lovit orașul, aflat la aproximativ 280 km de cel mai apropiat țărm.

„Se crede că fenomenul neobișnuit a fost cauzat de o tornadă care a scos peștii din mare și i-a aruncat în cer, iar apoi ploaia i-a adus pe pământ”, a scris Mario Nawfal, utilizatorul care a postat imaginile cu ploaia de pești pe X și care s-au viralizat rapid.

Un alt utilizator care a distribuit același videoclip a scris: „Deodată... a plouat cu pești în Iran. Asta s-a întâmpalt după o ploaie, în orașul iranian Yasuj, urmată de căderea bruscă a peștilor asupra locuitorilor care se aflau pe străzile orașului. Motivul nu este încă cunoscut”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu peste 2,2 milioane de vizualizări pe X, videoclipul a strâns mai multe reacții. Un utilizator a glumit: „Oceanul a oferit poporului Iranului cina în seara asta”. „Sau cineva cunoscut sub numele de Pescarul îi trimite Iranului un mesaj... vine”, a reacționat un al alt utilizator.

Citește și: Ce este semnul uriaș de întrebare care a apărut pe cerul nopții. Astronomii din întreaga lume au privit imaginile nedumeriți

De asemenea, potrivit Iran International, ploile abundente au declanșat o situație asemănătoare unor inundații în alte 21 de regiuni din țară. Organizația Meteorologică a Iranului a avertizat cu privire la un nou val de precipitații. Una dintre regiunile cele mai afectate este județul Shabestar din estul Azerbaidjanului, potrivit indianexpress.com.

O mireasă s-a oripilat atunci când a descoperit ce cadou a putut să îi facă soacra pentru noaptea nunții. Ce a dezvăluit... A fost la un pas să își rateze vacanța, după ce și-a văzut pisica făcând acest lucru. Ce au surprins camerele de suprave...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x