Antena Căutare

Pământul a ajuns la capătul puterilor! Cercetătorii au decis și verdictul e sumbru pentru omenire!

Mai mult de 15.000 de oameni de știință din 184 de țări au semnat un avertisment pentru întreaga planetă.

Mai mult de 15.000 de oameni de știință din 184 de țări au semnat un avertisment pentru întreaga planetă.

Articolul tratează îngrijorări și sugestii de soluții cu privire la mediul înconjurător. A fost denumit „Avertismentul Oamenilor de Știință pentru Omenire: A Doua Înștiințare” și vine ca o contra măsură pentru cei care neagă că mediul a fost distrus de oameni.

Trucul pentru internet care îți face viața mult mai ușoară!

În încercarea de a schimba acest lucru, zeci de mii de oameni de știință au semnat un articol de atenționare. Avertismentul subliniază pericolele căii pe care o urmăm, dar și ce putem face pentru a schimba acest lucru. Idealul este ca oamenii să se simtă motivați să pună presiune pe guvernele din întreaga lume pentru ca acestea să ia măsuri.

Atlasul care îți arată adevărul așa cum nimeni nu ți-l zice! De unde vin românii, cu adevărat?

În 1992, a fost publicat primul articol de acest tip și singurul care a mai existat până acum: „Avertismentul pentru Omenire de la Oamenii de Știință ai Lumii”. Pe atunci, 1.700 de experți îl semnaseră. În ultimul sfert de secol, situația s-a agravat. Cât de mult a crescut numărul experților care au semnat de atunci și până acum confirmă asta.

Vezi ce avertisment macabru au lansat cei mai mari cercetători au planetei!

Oamenii de ştiinţă, îngrijoraţi: Timpul pe Pământ s-a scurtat. Ziua nu mai are 24 de ore!... Impresionant! Iată fotografiile care ne arată căsnicia nefericită a Prințesei Diana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x