Antena Căutare

Părinții au vrut să-i facă poză fetiței la ziua ei de naștere, dar un detaliu straniu i-a băgat pe toți în sperieți! Ce s-a văzut în oglindă

O familie a trecut prin adevărate clipe de coșmar chiar la aniversarea fetiței lor, atunci când ceva înfricoșător a apărut chiar în spatele lor.

O familie a trecut prin adevărate clipe de coșmar chiar la aniversarea fetiței lor, atunci când ceva înfricoșător a apărut chiar în spatele lor.

Sally Watts din Marea Britanie s-a pregătit așa cum trebuie pentru aniversarea de zece ani a fiicei sale, Grace.

Petrecerea s-a desfășurat normal până când a venit momentul suflatului în lumânări. Așa cum era de așteptat, părinții au vrut să imortalizeze momentul cu o fotografie.

Doar că după ce au privit mai atent, nu mică le-a fost surpriza să vadă că în oglinda din casă se reflectă silueta fantomatică a unui copil! Nu era niciun băiat invitat, dar totuși i-a apărut chipul în oglindă.

A filmat cum intră fantoma în casă! Un tânăr a suprins momentul în care spiritul își face de cap la el în locuință! (VIDEO)

Fotografia a ajuns pe internet și a stârnit o controversă de zile mari.

Unii spun că ar fi vorba despre o iluzie optică sau despre trucarea pozei, alții cred cu tărie că avem de-a face cu o fantomă adevărată.

PROVOCAREA care le-a readus internauților pofta de joc! Îl poți găsi pe Cezar în salata Caesar?... Unul dintre cele mai mari festivaluri de zmee din Europa a început la Timișoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x