Antena Căutare

Pentru a nu atrage ghinionul în propria casă, nu împrumuta niciodată aceste lucruri

Sunt câteva obiecte din propria locuință care este mai bine să nu fie împrumutate niciodată. Acestea pot transfera nergiile negative, atrăgând astfel ghinionul.

femeie care ia de la o altă femeie o caserolă în pragul casei Galerie
Unele obiecte este mai bine să nu le împrumuți niciodată pentru a nu atrage energii negative | Shutterstock

Fiecare își face din propria locuință un sanctuar, o oază de liniște pentru sine. Este locul în care fiecare se simte protejat și în siguranță.

Cu toate acestea, puțini știu că unele acțiuni pot duce la distrugerea barierei protectoare și la invitarea ghinionului în propriul cămin.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Lăsata Secului pentru Postul Paștelui. Dumincă este ultima zi în care mai poți mânca de dulce

Pentru a nu atrage ghinionul în propria casă, nu împrumuta niciodată aceste lucruri

Potrivit traduției și obiceiurilor, dacă împrumuți anumite obiecte din casă, pot aduce ghinion și necazuri. Pentru a evita consecințele negative, este indicat să nu le împrumuți niciodată.

Citește și: Ce tradiții și obiceiuri nu se mai poartă la nunți în anul 2024. Subiectul a devenit foarte controversat în mediul online

Sarea

Potrivit unei surse, aceasta ar fi purtătoarea destinului personal. Astfel că, nu se împrumută niciodată. Înstrăinarea ei poate aduce ghinion și o serie de incidente nefericite. De asemenea, conform tradiției, este de evitat chiar și trecerea sării din mână în mână.

Citește și: Moșii de iarnă 2024. Tradiții și superstiții de Sâmbăta Morților. Ce nu este bine să faci pe 9 martie

Ustensilele de bucătărie

Acestea se încarcă de energiile din cămin, astfel că împrumutarea lor distruge armonia și echilibrul. Pe această listă intră căni, farfurii, vase de orice fel și chiar linguri, tel și altele asemenea.

Citește și: Tradiții și superstiții de 8 Martie. Ce este total interzis să faci în această zi dacă vrei să nu ai ghinion tot anul

Hainele și pantofii

Acestea, la fel ca ustensilele de bucătărie folosite zilnic, se încarcă de energia persoanei cale le poartă. Astfel că, împrumutarea acestor obiecte duce la perturbarea energiilor și la transferul de energii negative.

Citește și: Anul Nou Chinezesc 2024 începe pe 10 februarie. Ce se schimbă în anul Dragonului de Lemn

Bijuterii

Bijuteriile sunt accesorii plăcute din punct de vedere estetic, însă ele dețin și energia personală a posesorului. Tocmai de aceea nu este bine să fie împrumutate altcuiva. Ele absorb și transmit energie, ceea ce distruge echilibrul altei persoane, cât și pe cel propriu.

Citește și: Cafeaua făcută la ibric ascunde multe pericole! Care sunt riscurile la care te expui și câte cafele ar trebui să bei într-o zi

Mătura

Conform tradițiilor populare, mătura nu se împrumută altcuiva, deoarece ar putea duce problemele și ghinionul în altă casă.

Citește și: Ce este Blue Monday și cum îi afectează pe oameni

Cheia

Deși mulți au obiceiul de a-și lăsa cheia prietenilor sau rudelor, acesta este un gest care poate distruge armonia din locuință și poate atrage ghinionul.

Citește și: Motivul pentru care ne simțim mai obosiți de Sărbători, deși dormim mai multe ore. Explicația specialiștilor

Acestea sunt câteva obiecte care se încarcă zilnic cu energia posesorului și care pot interveni în sfera energetică a altor persoane dacă sunt împrumutate. Potrivit obiceiurilor străvechi, este mai bine să se evite înstrăinarea lor, pentru a nu atrage situații neplăcute în propria casă.

Deși poate părea un gest banal sau chiar de ajutor pentru aproapele tău, este indicat să îl eviți, aducând mai multe necazuri.

Iluzia optică ce le-a dat bătăi de cap chiar și specialiștilor. Detaliile pe care puțini reușesc să le observe... O femeie a fost condamnată la închisoare după ce i-a impus fiicei sale să țină dietă. Ce a declarat tatăl fetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x