Antena Căutare

Povestea sfâșietoare a unui DJ cunoscut! I-a spus fiului său ”Te iubesc”, iar mai apoi a încercat să-l adoarmă! Ce s-a întâmplat câteva ore mai târziu e cumplit! 

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a avut parte de un sfârșit crunt, după cum a povestit partenera sa de viață. Întreaga poveste e de-a dreptul sfâșietoare și a făcut rapid înconjurul lumii. 

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a avut parte de un sfârșit crunt, după cum a povestit partenera sa de viață. Întreaga poveste e de-a dreptul sfâșietoare și a făcut rapid înconjurul lumii.

Mike Hollingworth, în vârstă de 42 de ani, și-a sărutat fiul, iar mai apoi a încercat să-l adoarmă în brațe. Din păcate, însă, el nu s-a mai trezit. A murit în somn, în timp ce-și ținea copilul de opt luni de zile în brațe, scrie The Mirror.

Sfâșiată de durere, partenera acestuia a povestit că Mike i-a spus ”Te iubesc” fiului său de doar opt luni de zile, iar apoi a încercat să-l adoarmă. Bărbatul de 42 de ani, însă, nu s-a mai trezit. S-a stins din viață în somn, ținându-și în brațe fiul cel mic.

Ulterior, femeia, care este mama a patru copii, a făcut publică o fotografie surprinsă chiar în dimineața tragediei. Protagonist era, evident, partenerul ei, care apărea alături de fiul lui.

Mike, care este cunoscut în Marea Britanie drept DJ Giddy, a murit sâmbătă noapte, lăsând în urmă o mare de durere în rândul celor apropiați, dar nu numai, el fiind recunoscut ca fiind un bărbat cu o ”inimă de aur”.


Hollie și Mike erau părinții a patru copii, cel mai mare având doar șapte ani.

E mai grav decât ai fi putut să te gândești vreodată! Ce se întâmplă în organismul persoanelor care sunt singure! Oameni... DE NECREZUT! O femeie a murit după ce a inhalat… un aliment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x