Antena Căutare

Doi frați din Spania se iubesc și vor să se căsătorească. Au ȘOCAT cu declarațiile lor..

Un frate și o soră din Barcelona au șocat Spania, după ce au declarat că se iubesc la nebunie și vor să se căsătorească.

Un frate și o soră din Barcelona au șocat Spania, după ce au declarat că se iubesc la nebunie și vor să se căsătorească.

Ana și Dani s-au destăinuit în cadrul unei emisiuni din Spania. După o schimbare de look, ce a avut loc fix în platou, cei doi au făcut marele anunț, potrivit libertatea.ro

„Nu am venit aici doar pentru a ne schimba look-ul, ci ca să ne schimbăm complet viețile. Avem ceva de anunțat și acesta este un loc bun pentru a face acest lucru”, a declarat Ana.

„Surpriza cea mare e nu doar faptul că suntem frați, ci și că suntem și un cuplu. Ne iubim. Am trăit separați și după 20 de ani ne-am găsit pe rețelele de socializare și ne-a legat o puternică prietenie”, a completat Dani. Tânărul a declarat că se iubesc la nebunie și se vor căsători.

Articolul continuă după reclamă

Dani și Ana au același tată, dar mame diferite. Cu toate acestea, tatăl acestora, care se afla în public, nu a părut să aibă ceva împotriva relației lor și chiar i-a felicitat. Cei doi trăiesc împreună într-un apartament din Barcelona.

Ea e zodia care NU o să spele niciodată vasele! Degeaba îi dai şorţ de bucătărie şi mănuşi!... Şi tu foloseşti acest semn de punctuaţie în SMS-uri? Este o DOVADĂ DE NEPOLITEŢE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x