Antena Căutare

„Speram să fie o glumă” Cadou de nuntă de coșmar. Ce a putut să le dăruiască în ziua nunții

Cavalerul de onoare le-a făcut unor miri un cadou controversat. Cuplul spera să fie o glumă.

colaj mâini de femeie care desfac un cadou, mire și mireasă cu spatele care se țin de mână și caveleri de onoare și mire Galerie
Cadoul de nuntă care a destrămat o prietenie veche | ProfiMedia

Incidentul a ridicat multe sprâncene la o nuntă în Statele Unite ale Americii. Când a venit momentul să-și deschidă cadourile, mirele și mireasa au rămas mască.

„Speram să fie o glumă” Cadou de nuntă de coșmar. Ce a putut să le dăruiască în ziua nunții

Cuplul a decis să se căsătorească după o relație de opt ani, care a început în facultate. Mirele și-a ales unul dintre cei mai vechi prieteni să-i fie cavaler de onoare.

Citește și: Fiul lui Adrian Minune se pregătește de nuntă! El a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Cum arată cea care i-a furat inima

Prietenia dintre mire și cavaler de onoare s-a legat încă din facultate. Cei doi au fost colegi de cămin și au împărtășit multe momente atât plăcute, cât și neplăcute.

Cavalerul de onoare a decis să le dăruiască un cadou pe cât de inedit, pe atât de dezgustător. Gestul i-a revoltat pe cei doi.

„Aș vrea să fie o glumă. Acesta este cel mai groaznic <<cadou>> de nuntă pe care l-am putut primi și este pe masa mea din bucătărie”, a mărturisit mireasa pe un grup de Facebook, conform unei surse.

Prietenul soțului ei le-a oferit o hârtie pe care erau lipite unghii de la picioare.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră, înainte de nuntă! Chiar nora ei a fost cea care a prins-o în fapt și a povestit totul

„O unghie galbenă învechită mi-a căzut pe podea”, a spus femeia, după ce a început să deschidă cadourile de nuntă. „Unul dintre cavalerii de onoare ai soțului meu (…) întotdeauna mi-a dat o senzație stranie. Tocmai am deschis cadoul pe care ni l-a făcut și sunt literalmente șocată.”

Cadoul revoltător era însoțit și de un bilet... explicativ. Cavalerul de onoare le-a explicat ce reprezintă „opera sa de artă”. El a realizat singur ”tabloul”, din unghiile prietenului său, de pe vremea când locuiau împreună la cămin.

„Pentru cuplul meu preferat, soțul [tău] a fost un tip atât de groaznic la facultate. Și-a lăsat întotdeauna unghiile tăiate peste tot prin cameră.

Citește și: Ce ținută a îmbrăcat Delia, soția lui Lino Golden, la petrecerea de după cununia civilă. Tânăra a renunțat la rochia albă

Ghici cine le-a strâns timp de opt ani de zile, aproape întreaga perioadă de când v-ați cunoscut? Am adăugat câteva dintre ale mele și le-am pus sub formă de cărămidă. Sunt tari, deoarece le-am lipit cu lipici pentru beton”, a notat acesta.

În încheiere a mai adăugat: „Acum [soțul tău] nu va putea uita acele zile (…), iar tu vei fi singura mireasă din SUA care are un astfel de cadou. Sper că ați râs. Sunt fericit pentru voi. Felicitări!”

Citește și: Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă

Bărbatul a considerat că gestul său inedit îi va amuza pe cei doi miri, însă s-a înșelat amarnic. Ceea ce trebuia să fie o glumă destul de răutăcioasă a dus la destrămarea unei prietenii de ani buni.

Planta care aduce profit românilor care o cultivă! Doar un kilogram costă 100 de lei... Povestea incredibilă a unei pisicuțe care a călătorit mai bine de 800 de kilometri într-o cutie fără apă și fără mâncare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x