Antena Căutare

”Știți de ce merge oaia cu capu`-n jos?”. Ministrul Daea e explicat cu lux de amănunte: "Se jenează"

Când vine vorba despre oaie, ministrul Agriculturii Petre Daea pare o adevărată enciclopedie. Mai mult decât informațiile ”utilitare”, șeful de la Agricultură pare să cunoască mioara în profunzimile psihicului său.

Când vine vorba despre oaie, ministrul Agriculturii Petre Daea pare o adevărată enciclopedie. Mai mult decât informațiile ”utilitare”, șeful de la Agricultură pare să cunoască mioara în profunzimile psihicului său.

"Așa se face că, astăzi, ministrul, care este prezent la Festivalul Vinului de la Valea Călugărească, a vorbit cu reporterul Libertatea, printre altele, și despre oaie. Pentru că știe că este un subiect îndelung savurat de presă, Petre Daea a încercat o eschivă delicată de la subiect: ”Știți de ce merge oaia cu capu`-n jos?”, a întrebat el, oferind imediat și răspunsul: ”Pentru că i-e rușine de televiziuni de ce vorbește despre ea. Se jenează oaia..".

Citește mai departea pe libertatea.ro

Doi ani de la COLECTIV. Scrisoarea sfâșietoare a mamei lui Alex Hogea, tânărul care a pierit în incendiul din Colectiv:... VIDEO / Un primar din România cântă la chitară pe stradă. Oamenii s-au oprit și au început să îl filmeze: "Să ne lă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x