Antena Căutare

Cine este bărbatul care iubește să mânuiască bisturiul și o face pe toți membrii familiei. A operat-o pe fiica sa pe când aceasta avea doar 10 ani

Michael Niccole este un chirurg plastician de succes care a ajutat multe persoane să își corecteze defectele fizice, inclusiv pe cele ale fiicelor lui și ale soției sale.

Michael Niccole este un chirurg plastician de succes care a ajutat multe persoane să își corecteze defectele fizice, inclusiv pe cele ale fiicelor lui și ale soției sale.

Prima care a profitat de talentul lui Michael a fost soția lui, Peggy. Bărbatul a fost dispus să îi îndeplinească dorințele soției de a-și modifica nasul, abdomenul, sânii sau buzele.

Cei doi nu au putut avea copii și au adoptat două fetițe. Charm, una dintre fete, avea doar 10 ani când tatăl său adoptiv i-a făcut prima intervenție chirurgicală. Fetița era complexată de buricul său, iar chirurgul i l-a modificat fără reținere. Apoi, au urmat urechile și câteva corecții la nivelul maxilarului.

Când surorile au împlinit 18 ani, au primit cadou de la părinții lor câte o pereche de silicoane, puse chiar de tatăl lor.

La 21 de ani, ambele și-au modificat nasurile, iar la 25 de ani și-au mărit sânii, ajungând la cupa C. Intervențiile au continuat. Fetele și-au implantat botox în buze și au făcut operații de liposucție.

Nici rudele bărbatului nu au fost cruțate de abilitățile de remodelare ale lui Michael și s-au lăsat pe mâna lui atunci când au avut ocazia.

Fetele lui îi servesc drept carte de vizită, iar chirurgul poate să arate spre ele pentru a demonstra rezultatul muncii sale.

Iată mai jos cum arată surorile îngrijite de tatăl lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografia care a șocat o lume întreagă! „Imaginea este de o CRUZIME DE NEIMAGINAT”... Manevră periculoasă executată în aer! Un pilot de la AirBerlin a vrut să îşi marcheze ultimul zbor pentru compania aeri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x