Antena Căutare

Uitati de gradinita! Au aparut cursurile de DJ pentru bebelusi

Cresele nu mai au cautare printre proaspetii parinti din New York. Cursurile de DJ pentru bebelusi sunt ultima moda printre cei care vor sa isi amuze copiii, dar si sa ii pregateasca pentru o eventuala meserie.

La cursurile organizate in Brooklyn, bebelusii nu sunt chiar la fel de priceputi la Tiesto, de exemplu, dar invata sa utilizeze echipamentul de mixare.

Infiintarea Baby DJ School ii apartine lui Natalie Elizabeth Weiss, fosta DJ-ita. Nu a mai lucrat pana acum cu bebelusi, dar este hotarata sa reuseasca si sa aiba succes.

„Diferenta dintre a asculta Mozart si a asculta muzica clasica este ca nu poti sa pui mana pe un violoncel cand ai trei luni, dar poti sa apesi pe butonul play”, explica americanca. Are deja o clasa de bebelusi si a inceput cursurile pe 18 septembrie.

Timp de opt saptamani, sase bebelusi, toti mai mici de trei ani, vor invata cum sa mixeze si sa combine melodii. Costul unei astfel de activitati se ridica la 200 de dolari pentru copii si membrii familiei care ii insotesc.

Foto: adriaticoeventi.com

A lipsit o zi de la gradinita, iar presedintele Obama i-a semnat documentul de scutire... Un restaurant din SUA ofera 10% reducere clientilor care renunta la telefoane in timpul mesei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x