Antena Căutare

Un bărbat a găsit această vietate pe marginea drumului! A luat-o acasă și a îngrijit-o, dar a avut parte de o surpriză! Ce a crescut omul?

Un bărbat a găsit într-o zi o vietate mică și plăpândă. Nu știa ce animal este, dar a decis să îl ia acasă și să aibă grijă de el. Dar în scurt timp a avut parte de o surpriză de proporții.

Un bărbat a găsit această vietate pe marginea drumului! A luat-o acasă și a îngrijit-o, dar a avut parte de o surpriză! Ce a crescut omul? Galerie
Povestea este de-a dreptul incredibilă

Un bărbat a găsit într-o zi o vietate mică și plăpândă. Nu știa ce animal este, dar a decis să îl ia acasă și să aibă grijă de el. Dar în scurt timp a avut parte de o surpriză de proporții.

Când a găsit-o pe marginea drumului, nimeni nu îi dădea prea mari șanse de supraviețuire. Însă Jeff a reuțit să salveze acest puiuț de veveriță. Drumul nu a fost ușor însă.

A cumpărat doi pui de câine, dar când aceștia au crescut a văzut ceva bizar! Aceștia erau de fapt...urși!

Bărbatul a luat-o cu el la muncă și a hrănit-o la câteva ore cu un mix de smântână și lapte de praf pentru căței.

Animăluțul bizar a crescut și s-a transformat într-o veveriță

Biscuits, așa cum a fost botezată micuța creatură, a fost adoptată imediat și de câinele lui Jeff. Între cei doi s-a legat chiar o prietenie frumoasă, precizează antena3.ro.

Acum Biscuits este mai bine ca niciodată, însă nu va fi reîntoarsă în sălbăticie, pentru că nu s-ar adapta. Fapt care nu-l deranjează pe Jeff. Bărbatul plănuiește să aibă grijă de ea și chiar a învățat-o și câteva trucuri.

3 lucruri pe care le-ai făcut greșit toată viața ta... Pe plan sentimental, Taurilor le merge excelent! Horoscopul zilei de joi, 14 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x