Antena Căutare

Un primar s-a căsătorit cu un aligator și tot satul a fost de acord. Cum a arătat ritualul nupțial al celor doi

Un primar a reușit să șocheze atunci când a luat uluitoarea decizie de-a se căsători cu un crocodil. Întâmplare a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii. Ce s-a întâmplat la ritualul nupțial.

imagine cu un aligator Galerie
Primarul a dezvăluit de ce a recurs la un asemenea gest, de fapt | sursa foto: Profimedia

Pare greu de crezut, dar situația este una cât se poate de reală. Un primar i-a lăsat mască pe toți cunoscuții săi atunci când a anunțat că se va căsători cu un aligator. Deși inițial mulți l-au privit ciudat, omul a făcut nuntă cu reptila, dintr-un motiv cât se poate de surprinzător. Se pare că a existat chiar și un ritual nupțial.

Un primar s-a căsătorit cu un aligator, iar explicația este una neașteptată. Ce ritual nupțial au avut

Această inedită întâmplare a avut loc în Mexic, acolo unde primarul Victor Hugo Sosa a decis într-o bună zi că trebuie să facă tot ce îi stă în putință pentru a aduce prosperitatea și abundența în satul său, adică în San Pedro Huamelula. De aceea, omul a luat incredibila decizie de a se căsători cu un aligator.

Citește și: Ce a putut să ceară o mireasă surorii sale, chiar cu puțin timp înainte de nuntă! Femeia a recunoscut totul

Reptila în vârstă de aproximativ șapte ani este numită adesea și „mica prințesă” și mulți localnici o consideră a fi o adevărată zeitate ce o întruchipează pe Mama Pământ.

Tocmai de aceea, primatul respectivei localități a decis să facă pasul cel mare și să o aleagă de „soție” pe reptila respectivă. Căsătoria cu aligatorul a fost privită ca un mod în care oamenii intră în legătură cu divinitatea, lucru ce va aduce, astfel, prosperitatea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ritualul nupțial a fost unul colorat și inedit, cu muzică tradițională și localnici dansând. Mai mult decât atât, în mod neașteptat a existat chiar și un sărut al mirelui pentru proaspăta sa mireasă, reptila.

Citește și: Fiul n-a vrut să-i invite la nuntă, așa că părinții băiatului au recurs la un gest complet neașteptat. Ce au putut să facă

Au sunat trompete, s-au bătut tobe și totul s-a petrecut într-o atmosferă cu mult fast, la care au luat parte numeroși localnici. Mireasa-aligator a fost purtată pe brațele primarului cu pricina pe străzile satului, totul în timp ce bărbații și-au fluturat pălăriile, în semn de respect.

„Pentru mine a adus o foarte mare bucurie și m-a făcut să fiu și mai mândră de rădăcinile mele. Este o tradiție extrem de frumoasă”, a dezvăluit Elia Edith Aquilar, nașa mirilor, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Totuși este foarte important de menționat faptul că aligatorul cu care s-a căsătorit primarul a avut botul legat în timpul ritualului nupțial, pentru a evita o posibilă mușcătură în momentul în care primarul a dorit să își sărute „mireasa”.

Se consideră că acest ritual e vechi de sute de ani și se asemănă cu o rugăciune de invocare a binelui într-un sat.

Locul unic din lume, unde 17 copaci cresc pe acoperișul unei biserici. Ce spun preoții despre minunea lăcașului Sfintei ... Un bărbat stătea pe canapea atunci când a auzit un sunet bizar. A dat pernele deoparte și a încremenit de spaimă. Peste ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x