Antena Căutare

Un român trebuie să plătească daune fast-foodului McDonald's după ce inițial el ceruse daune morale. Cât trebuie să achite

Un român este nevoit să plătească câteva mii de euro unei companii celebre. Acesta spera că va primi daune morale.

oameni în uniformă de la McDonalds lucrând în bucătăria fast foodului Galerie
În loc să primească daune morale, un român trebuie să scoată bani din propriul buzunar | Shutterstock

Un bărbat a dat în judecată o companie faimoasă, după ce a fost lovit în cap de o umbrelă pe terasa unuia dintre restaurante. Magistrații au decis că el trebuie să plătească în cazul de față.

Deși este surprinzător, judecătorii au avut un motiv foarte bun pentru care să ia această hotărâre. Acum românul trebuie să plătească o sumă importantă companiei respective.

Citește și: A primit o amendă de 100 de lire sterline după ce a vizitat același fast-food de două ori într-o zi. Cum este posibil

S-a lovit la cap, însă tot el este bun de plată. Cât trebuie să plătească un român unui celebru lanț de restaurante

Un român este bun de plată după ce a fost lovit în cap de o umbrelă prăbușită pe terasa unui restaurant McDonald's, potrivit ObservatorNews.ro. Acesta credea că se va îmbogăți, după ce a fost lovit în cap în perimetrul restaurantului fast-food. Însă a fost surprins de hotărârea magistraților.

Citește și: https://a1.ro/news/social/gara-de-nord-ramane-fara-mcdonalds-anpc-a-inchis-celebrul-fastfood-si-a-lasat-un-bilet-pe-usa-restarantului-ce-scrie-id1103354.html

Bărbatul a cerut daune morale după ce a fost spitalizat în urma unui incident care a avut loc pe terasa restaurantului fast-food din Timișoara, în 2021.

Poliția a deschis ulterior un dosar penal, însă acesta s-a închis imediat, deoarece românul a avut nevoie de mai puțin de 90 de zile de îngrijiri medicale în urma accidentului.

Citește și: Caz fără precedent! Un fost elev din Olt și-a dat în judecată școala la care a învățat! Instituția, obligată să-i plătească daune morale de 20.000 de lei

În paralele, s-a deschis un alt proces, bărbatul cerând daune morale restaurantului fast-food. Acestea se ridicau la valoarea de 50.000 de euro.

În ciuda așteptărilor, acesta nu va primi banii respectivi, ba mai mult, va fi nevoit să scoată bani din propriul buzunar.

Citește și: Un tânăr a primit o pungă de bani în comanda de la un fast-food celebru. Clipul cu pățania a strâns două milioane de vizualizări

Magistrații au decis că românul trebuie să plătească 2.000 de euro companiei, cheltuieli de judecată, deoarece acest caz se încadrează la categoria accidentelor extraordinare, ceea ce înseamnă că nu putea fi prevenit, prevăzut ori evitat.

Astfel că, bărbatul din Timișoara este acum bun de plată. Acesta trebuie să achite cheltuielile de judecată ale companiei fast-food care se ridică la suma de 9.300 de lei.

Citește și: Un australian a șocat planeta când a renunțat la o slujbă de 100.000 de dolari ca să lucreze la McDonald’s. Care a fost motivul

Cu toate acestea, sentința nu este definitivă, termenul final fiind pus la data de 31 ianuarie. Timișoreanul ar putea face recurs, iar sentința ar putea fi schimbată în favoarea sa.

În ciuda acestora, incidentul este considerat ca făcând parte din categoria celor fortuite, adică provocate de natură, precum ar fi o pală de vânt. Ceea ce înseamnă că acesta nu poate primi daune morale.

Citește și: Decizie șocantă! Pentru prima dată în istoria Poliției Române, un polițist este obligat să achite daune morale unui infractor

Astfel că, cel mai probabil el va fi nevoit să achite, în cele din urmă, suma de 9.300 de lei restaurantului McDonald's.

O tânără a recunoscut faptul că nu a făcut duș de șase săptămâni, însă consideră că totul a meritat din plin. Ce a mărtu... Ce trebuie neapărat să faci când e lună plină. De ce e bine să profiți de un astfel de moment, potrivit unui astrolog...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x