Antena Căutare

Vezi ce au descoperit medicii in gatul unui chinez!

Problemele lui Tao au inceput acum doua luni, cand a inceput sa se simta rau. Tusea si vocea ii devenea tot mai ragusita. Parintii lui au realizat ca nu este de gluma doar cand situatia s-a agravat. Copilul lor se confrunta cu dificultati majore de respiratie.

Tao Jiayuan, un baiat de 16 ani din Yibin (sud-vestul Chinei), a ajuns la spital, unde i s-a descoperit o lipitoare care traia in traheea lui. Medicii s-au declarat surprinsi si au intervenit de urgenta. Ei au reusit cu succes sa extraga viermele din gatul baiatului.

Atunci cand a fost scoasa de chirurgi, lipitoarea parea destul de vioaie. Asta in ciuda dozei de anestezic administrata baiatului pe timpul interventiei.Tatal baiatului a spus ca fiul sau obisnuieste sa bea apa direct de pe camp, la fel cum fac toti cei care lucreaza cu el.




Sursa: Antena 3

Camasa de noapte a lui NAPOLEON, scoasa la licitatie pentru 50.000 de euro!... FOTO! NASA lanseaza laboratorul de 2,4 miliarde de dolari pe Marte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x