Antena Căutare

VIDEO ȘOCANT! E cea mai PUTERNICĂ familie din lume! Antrenamente mult prea dure pentru copii de 11 ani

E cea mai puternică familie din lume, la propriu. Chiar dacă par a fi o familie normală, Nick, Callie, Dylan ,11 ani și Jessica de cinci ani au ajuns la performanțe neașteptate datorate antrenamentelor zilnice pe care le fac împreună. Aparent , ai putea spune că încearcă să ducă o viață sănătoasă, dar când realizezi la ce chinuri sunt supuși cei doi copii, te înspăimânți.

E cea mai puternică familie din lume, la propriu. Chiar dacă par a fi o familie normală, Nick, Callie, Dylan ,11 ani și Jessica de cinci ani au ajuns la performanțe neașteptate datorate antrenamentelor zilnice pe care le fac împreună. Aparent , ai putea spune că încearcă să ducă o viață sănătoasă,dar când realizezi la ce chinuri sunt supuși cei doi copii, te înspăimânți.


Dylan a ajuns la performanța de a ridica deasupra capului o halteră de 65 kg, în timp ce surioara lui poate ridica de la pământ o halteră de 45 kg. Uite cum arată o zi din viața lor în video-ul urmator!

SHOW de zile mari la ÎNMORMÂNTARE! Toți au rămas șocați când au văzut ce priveghi a organizat o fiică pentru raposata ei... E un exemplu de viață, iar fetele frumoase ÎL ADORĂ! A participat la un concurs de frumusețe în scaun cu rotile și plin ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x