Antena Căutare

Mașină de Poliție implicată în accident. Polițistă de 21 de ani, ajunsă la spital

O polițistă în vârstă de 21 de ani, din București, a fost transportată cu răni ușoare, la spital, joi dimineața, după ce mașina de serviciu, în care se afla, a fost implicată într-un accident rutier, alături de alte două autoturisme.

Mașină de Poliție implicată în accident. Polițistă de 21 de ani, ajunsă la spital
Accident cu masina de Politie

Accidentul rutier s-a produs, joi dimineaţa, în Bucureşti, între o maşină a Poliţiei şi alte două autoturisme. Potrivit Brigăzii Rutiere, în urma accidentului, autospeciala de Poliţie s-a răsturnat, scrie Agerpres.

La volanul autospecialei se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, mașina avea semnalele luminoase și acustice pornite, în momentul în care aceasta a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma impactului mașina în care se aflau polițiștii s-a răsturnat pe o parte, a informat Brigada Rutieră, scrie aceeași sursă. O polițistă în vârstă de 21 de ani, din București, a fost transportată la spital, suferind răni ușoare.
În urma accidentului, a fost restricţionat traficul pe banda 1 pe Strada Năsăud, la intersecția cu Șoseaua Progresului.

Potrivit sursei citate, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Alertă de vânt puternic emisă de meteorologi. Vezi zonele vizate... O bătrână de 76 de ani l-a blocat pe hoț în cămara, până la venirea polițiștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x