Antena Căutare

Viorica Dăncilă, prima reacție după ce s-a spus că a plâns în timpul ședinței PSD: ”Nu e adevărat. Eu plâng foarte greu!”

Viorica Dăncilă a negat că a plâns în timpul ședinței PSD, ea mărturisind că, într-adevăr, au existat discuții tensionate cu privire la  turul doi al alegerilor prezidențiale pentru a obține un scor cât mai bun. 

"Au fost discuții pentru că fiecare și-a spus punctul de vedere pentru a obține rezultate cât mai bune. Unii colegi au vorbit despre problemele pe care le-au avut, cum pot să eficientizeze", a spus Dăncilă, potrivit Antena 3.

Scandalul dintre Dăncilă și Claudiu Manda a pornit de faptul că acesta ar fi spus "nu poate câștiga campania alegerilor prezidențiale cu o proastă”. Liderul PSD, însă, i-a luat apărarea acestuia și a aruncat săgeți la adresa lui Iohannis. "Eu cred că domnul Manda a dovedit că este bărbat prin modul în care a gestionat alegerile de la Craiova și de la Dolj. Eu cred că altcineva nu dă dovadă de bărbăție și acela este candidatul Iohannis care nu vrea să vină la o confruntare cu o femeie".

Ce a făcut Claudiu Manda după ce Viorica Dăncilă a ieșit din ședința PSD în lacrimi... Subiectul unei confruntări directe între cei doi candidaţi la fotoliul de la Cotroceni împarte România în două: vom avea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x