Antena Căutare

Monica Iacob Ridzi a demisionat din PDL: "Este un partid al dublei masuri"

Monica Iacob Ridzi si-a inaintat, miercuri dimineata, demisia din PDL si din grupul parlamentar democrat-liberal. Ea va activa ca parlamentar independent pana la finalul mandatului. Demisia  a fost deja inaintata lui Vasile Blaga.

"La sfarstul acestei saptamani voi face o conferinta de presa la Petrosani pentru ca doresc sa anunt colegiul si locuitorii din colegiu care m-au ales motivele acestei demisii", a declarat Monica Iacob Ridzi, citata de Mediafax.

Ridzi a mai precizat ca in acest moment PDL a devenit "un partid al dublei masuri", sugerand ca in cazul sau atitudinea partidului a fost dura, in timp ce in stiuatii mai grave a dovedit toleranta. Ea le-a multumit colegilor care i-au ramas aproape.

CSM: Afirmatiile lui Iliescu, Ponta si Antonescu privind anchetele PICCJ lezeaza independenta Justitiei... Vezi cat a cheltuit guvernul Boc pe protocol si deplasari externe in trei ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x