Antena Căutare

Ponta: Participam la discursul lui Basescu, daca renunta la reorganizare si prezinta scuze regelui

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, sambata, ca asteapta scuze din partea presedintelui in ceea ce priveste scandalul cu regelui Mihai I si comunitatea evreiasca pentru ca opozitia sa participe luni la discursul din Parlament, scrie Mediafax.

"Daca vrea intr-adevar sa fim si noi la mesajul catre Parlament - daca nu vrea, nu-i nicio problema - dar daca vrea trebuie sa se pronunte pe cateva lucruri esentiale in fata Parlamentului: sa anunte foarte clar ca a renuntat la aceasta nebunie cu desfiintarea judetelor, sa ne spuna daca accepta propunerea noastra de a construi o relatie tripartita intre putere, opozitie si BNR pentru a avea un comitet anticriza si in al treilea rând - o spun din partea unui republican si presedinte al PSD - cred ca domul Basescu nu trebuie sa rateze ocazia sa-si ceara scuze regelui Mihai, sa-si ceara scuze comunitatii evreiesti pentru ce a spus si, daca ar putea sa taca pana la sfarsitul mandatului domniei sale, ar face mult bine Românei"


Partida Romilor: Impartirea Romaniei in opt regiuni ne avantajeaza. Suntem mai numerosi decat maghiarii... Mircea Basescu: Daca ar fi fost Traian in locul Regelui, ar fi spus: impuscati-ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x