Antena Căutare

Răspunsul lui George Simion după ce a bruscat un cetățean care îl filma: "M-am apropiat prietenește". Cum se justifică

Cum se apără George Simion după ce a apărut o înregistrare în care acesta are o altercație cu o persoană insistentă, care îl filma. Vedeți răspunsul său în acest articol, dar și momentul filmat.

Răspunsul lui George Simion după ce a bruscat un cetățean care îl filma: "M-am apropiat prietenește". Cum se justifică Galerie
Răspunsul lui George Simion după ce a bruscat un cetățean pe care îl filma | Hepta.ro

George Simion a dat replică în urma difuzării pe rețelele sociale a unei înregistrări în care interacționează cu un tânăr la festivalul "Micul de Aur". Liderul AUR susține că bărbatul în cauză a încercat de mai multe ori să-l provoace, adresându-i cuvinte dure și acuzându-l.

George Simion își susține poziția afirmând că nu a manifestat agresivitate față de bărbat și că a atins doar mâna persoanei respective, ceea ce a declanșat o reacție vehementă din partea acestuia.

Citește și: George Simion, anunț important despre soția sa: „Dragostea mea”. Ce urmează să se întâmple cu Ilinca Simion

Cum răspunde George Simion, liderul AUR, acuzațiilor că ar fif ost agresiv cu o persoană și ce se vede pe înregistrare

În înregistrarea care a devenit virală pe rețelele sociale, George Simion pare să fie iritat în urma insistențelor persoanei care îl filma și îl interpela cu privire la relația sa cu Rusia. La un moment dat, George Simion lovește telefonul celui care îl filma și întreabă: "Vrei să mai pun o dată mâna pe tine?" Ulterior, înregistrarea se încheie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„În legătura cu filmarea de la ”Festivalul Micul de Aur” în care sunt făcut cu ou și cu oțet de către un domn care a prezentat povestea denaturat, încercând să arate că ar fi fost victima unei agresiuni din partea mea, țin să fac câteva lămuriri.1. Acel domn a încercat în repetate rânduri să mă provoace (unele dintre aceste încercări fiind vizibile și pe filmare), venind cu telefonul în mână și aruncând fel de fel de acuze la adresa mea.

2. Se poate observa, tot pe filmare, faptul că atitudinea mea a fost una relaxată. Chiar stăteam de vorbă cu o persoană în momentul în care acest individ, care a îmbrăcat ulterior haina de victimă, a venit în dreptul meu să mă întrebe tot felul de prostii și să mă acuze de tot felul de bazaconii.

3. Legat de presupusa agresiune: m-am apropiat prietenește de el, sub nicio formă agresiv, iar în momentul în care l-am atins pe mână a început să zbiere că îl agresez! Sunt martori care pot confirma spusele mele.

În incheiere, mulțumesc tuturor românilor care au fost prezenți la Festivalul ”Micul de Aur” și mă bucur că am petrecut timpul împreună și v-am putut asculta nevoile și problemele”, a transmis George Simion, imediat după incidentul de duminică care a devenit public, potrivit Digi24.

Citește și: George Simion a publicat o imagine în care apare alături de soția sa și un bebeluș. Cine e copilul pe care cei doi îl țin în brațe

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x