Antena Căutare

Alertă în Bacău! Un bărbat a încercat să răpească o copilă de pe stradă, în plină zi: „A luat-o în brațe și a încercat să fugă”

Este alertă în municipiul Oneşti din judeţul Bacău, după ce o fetiţă de numai 10 ani era să fie răpită de pe stradă. 

Este alertă în municipiul Oneşti din judeţul Bacău, după ce o fetiţă de numai 10 ani era să fie răpită de pe stradă.

Polițiștii caută un bărbat de aproximativ 45 de ani, care este acuzat de tatăl copilei că a luat-o cu forța în brațe și intenționa să o ducă la el acasă.

Fetița, care plecase de acasă la mătușa ei din blocul vecin, a început să strige și să se zbată și a fost auzită de o vecină care, din întâmplare, era pe o bancă din apropiere, alături de copilul ei. Femeia a început imediat să țipe la bărbat.

Speriat, inividul a fugit, iar tatăl fetiței a postat întreaga poveste pe Facebook, unde a cerut ajutor pentru prinderea acestuia.

Sesizați de părinte, polițiștii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate.

Sursa: Antena 3

Salvată în ultimă clipă. O femeie din Ploiești a fost găsită atârnată de pilonul unui pod... Mormântul lui Gheorghe Dumitraşcu a fost vandalizat! Fiica lui, mesaj cutremurător! „Te iubesc la infinit, tati!“ - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x