Antena Căutare

Cristina Țopescu a fost aruncată de comuniști în pușcărie! Cum arăta în tinerețe, când forma un cuplu cu Ștefan Bănică – FOTO

Jurnalista Cristina Țopescu a fost aruncată de comuniști în pușcărie și a încercat să iasă din țară. În anii 1990 a format un cuplu cu Ștefan Bănică, iar ulterior a făcut un material-document cu Regele Mihai I și Regina Ana.

Cristina Țopescu a fost aruncată de comuniști în pușcărie! Cum arăta în tinerețe, când forma un cuplu cu Ștefan Bănică – FOTO Galerie
Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr.

Cristina Ţopescu a fost închisă de comuniști timp de trei luni, după ce a refuzat să se înscrie în Partidul Comunist. Atunci a încercat, în secret, să fugă în Germania, la mama ei.

„A fost o teribilă ocazie de a cunoaște pe propria piele regimul închisorilor ceaușiste, metodele slugilor lui și lumea extrem de interesantă și complexă, dramatică, pe alocuri, a celor din spatele gratiilor”, povestea Cristina Țopescu, într-un interviu.

Cristina Țopescu a amintit despre acea perioadă neagră din viața ei într-un interviu-document, la Antena 3, în care a fost în dialog cu tatăl ei, Cristian Țopescu. La un an de la acest interviu, lumea ei a fost dată peste cap, după ce tatăl ei a încetat din viață.

Cristina Țopescu a fost aruncată de comuniști în pușcărie! Cum arăta în tinerețe, când forma un cuplu cu Ștefan Bănică – FOTO

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr.

Tatăl ei nu o lăuda și nu îi arăta multă afecțiune

Despre tatăl ei, Cristina Țopescu a povestit, într-un alt interviu, că nu obișnuia să o laude, ci mai degrabă să îi atragă atenția atunci când greșea. „Când faci bine, e normal”, îi spunea el.

De altfel, acasă, Cristian Țopescu era mai degrabă „taciturn”, „îi scoteai cuvintele cu cleștele”, după cum mai povestea jurnalista, precizând că tatăl ei o pupa doar în somn, pe frunte.

Cristina Țopescu a fost aruncată de comuniști în pușcărie! Cum arăta în tinerețe, când forma un cuplu cu Ștefan Bănică – FOTO

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr.

A trăit o poveste de dragoste cu Ștefan Bănică Jr.

În anii 1990, Cristina Țopescu a trăit o poveste de dragoste pasională cu Ștefan Bănică Jr, cu care a fost căsătorită. Povestea lor de iubire a luat sfârșit după cinci ani. De atlfel, Ștefan Bănică Jr. a transmis un mesaj după ce a aflat despre moartea ei.

După mariajul ce nu s-a încheiat cu „fericire până la adânci bătrâneți”, Cristina Țopescu s-a îndrăgostit… de un ciobănesc german. L-a numit Fix. Câinele a iubit-o necondiționat. „Este dragostea vieții mele”, așa spunea despre el oricui, oricând, oriunde.

S-au despărțit când Fix s-a îmbolnăvit de cancer și a murit. În amintirea lui, Cristina Țopescu și-a deschis curtea casei pentru zeci de câini fără stăpân. I-a hrănit și i-a îngrijit cum a știut, cum a putut. De altfel, câinii i-au fost alături și la ultimul Crăciun.

Într-un interviu, Cristina Țopescu a amintit care au fost pentru ea momentele de referință din cariera ei - interviul pe care l-a făcut cu Regele Mihai I al României și cu Regina Ana, dar și relatările pe care le-a transmis de la funeraliile Papei Ioan Paul al II-lea.

Cristina Țopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, a murit, la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. A fost găsită fără viaţă, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Dosarul Caracal, blocat de procurorul general. Gheorghe Dincă, la un pas de eliberare... O mamă și-a bătut fata de șapte ani și a lăsat-o să înghete. Aceasta neagă totul: „Nu o bat! Cred că ea a fost speriată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x