Antena Căutare

Ultimă oră! CUTREMURE ÎN LANȚ în România! Patru seisme au avut loc unul după altul

Patru cutremure au avut loc, duminică, în județul Ialomița, în decurs de aproximativ o oră, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Patru cutremure au avut loc, duminică, în județul Ialomița, în decurs de aproximativ o oră, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Primul cutremur s-a produs la ora 14.15, la o adâncime de 9 kilometri. Acesta a avut o magnitudine de 2,1 grade pe scara Richter.

Cel de-al doilea cutremur a fost înregistrat cu doar câteva minute mai târziu, la ora 14.22, la o adâncime de 13 kilometri. Seismul a avut o magnitudine de 2,2 grade pe scara Richet.

A urmat un al treilea cutremur, la ora 14.36, la o adâncime de 9 kilometri, cu o magnitudine de 2,9 grade pe scara Richter.

După aceste trei cutremure a avut loc și un al patrulea seism, la ora 15.30. Acesta s-a produs la o adâncime de 12 kilometri și a avut o magnitudine de 2 grade pe scara Richter, potrivit Institutului.

Tot duminică a mai avut loc îun cutremur, n județul Covasna. Acesta s-a produs la o adâncime de 99 de kilometri, la ora 05.50.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a înregistrat în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri), Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

Ultimă oră! Un CUTREMUR a avut loc în Ialomița! A fost MARE!... Referendum familie. SCANDAL la o secție de vot! Doi polițiști sunt cercetați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x