Antena Căutare

El este românul-erou de la London Bridge. Florin Morariu, bucătarul care a impresionat întreaga Anglie!

Un bucătar român, Florin Morariu, care lucrează într-un local din centrul Londrei, a filmat după atacurile teroriste de sâmbătă seara şi a postat fimul pe Facebook, el povestind cum doi terorişti au înjunghiat mai mulţi oameni pe stradă şi cum l-ar fi lovit pe unul dimre ei cu un baschet

Un bucătar român, Florin Morariu, care lucrează într-un local din centrul Londrei, a filmat după atacurile teroriste de sâmbătă seara şi a postat fimul pe Facebook, el povestind cum doi terorişti au înjunghiat mai mulţi oameni pe stradă şi cum l-ar fi lovit pe unul dimre ei cu un baschet.

"Oameni buni, ferească Dumnezeu ce e aici! Doi terorişti taie lumea pe stradă. Uitaţi ce e aici! Câţi au omorât, fraţilor. Eram la muncă. Uitaţi ce i-au făcut unuia. Of! I-am dat în cap! I-am dat cu baschetul în cap! I-am dat un baschet de l-am zăpăcit!", a spune Florin Morariu în film.

Bărbatul îi cere unui coleg de la restaurant să îi aducă făcăleţul de sub masă pentru a se duce să lupte cu teroriştii.

Apoi el aleargă pe stradă şi filmează mai multe scene în care se văd oameni răniţi întinşi pe jos cărora li se acordă îngrijiri.

Schimbări în programa școlară! O nouă materie ar putea fi introdusă din viitorul an școlar... Primăria oferă recompensă pentru puii de lebădă furaţi dintr-unul parc din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x