Antena Căutare

Un taximetrist a rămas fără pantaloni, după ce s-a luptat cu un biciclist, pe stradă! Momentul a fost filmat! Video

Un taximetrist a rămas fără pantaloni, după ce s-a luptat cu un biciclist care i-ar fi lovit mașina și i-ar fi adresat injurii. Momentul a fost filmat.

Un taximetrist a rămas fără pantaloni, după ce s-a luptat cu un biciclist care i-ar fi lovit mașina și i-ar fi adresat injurii. Momentul a fost filmat.

În imaginile video, se vede cum taximetristul s-a dat jos din mașina lui și s-a grăbit să ajungă la un biciclist. Bărbatul a împins bicicleta cu putere, iar biciclistul s-a prăbușit la pământ.

Apoi, în timp ce se întorcea către mașina lui, taximetristul a rămas fără pantaloni. Bărbatul nu părea să poarte lenjerie intimă.

Incidentul s-a petrecut în Londra, iar imaginile video au fost publicate pe Twitter de o femeie care a filmat scena.

Femeia a povestit că biciclistul a fost cel are a inițiat conflictul în trafic, strigând injurii la adresa taximetristului și a altor persoane și lovind taxiul.

Ea a precizat că nu a fost nimeni rănit și că polițiștii au ajuns la fața locului după ce toți cei implicați plecaseră.

Percheziţii la cămătari din Săcele. Patru persoane vor fi duse la audieri... Și-a adus săpun, șampon și burete și s-a spălat în fântâna arteziană. Femeia se răcorea după canicula de peste zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x