Antena Căutare

Interviu de excepție cu Andrea Bocelli! Echipa Observator a intrat în casa și în sufletul celebrului tenor!

O viață ca un roman care a fost și tipărit de altfel și care în curând va fi ecranizat. Antonio Banderas și Toby Sebastian joacă în "The Music of Silence", un film inspirat din viața lui Andrea Bocelli.

O viață ca un roman care a fost și tipărit de altfel și care în curând va fi ecranizat. Antonio Banderas și Toby Sebastian joacă în "The Music of Silence", un film inspirat din viața lui Andrea Bocelli.

Dar pentru că viața reală bate întotdeauna filmul, celebrul tenor italian a primit echipa Observator în superba lui vilă din Toscana, înconjurată de vii şi cu o privelişte de Rai la Mediterană.

Fiecare răsărit e un nou început. E dimineață în Forte dei Marmi, un oraș cu doar șapte mii de locuitori, din Toscana.

Marea este una dintre sursele de inspirație ale artistului și unul dintre cuvintele ce apar cel mai des în versurile sale.

„Găsesc inspirație în lucrurile de zi cu zi ale vieții. Pentru că viața este un dar imens din care nu trebuie să irosești nicio clipă. Și lucrul care mă sperie cel mai rău este plictiseala. Și pentru a o combate tot ce ai nevoie e o carte, un pian, un prieten cu care să vorbești, orice îți captează atenția. E de ajuns să te oprești și să atingi o floare”

Andrea Bocelli s-a născut cu o formă gravă de glaucom, iar la 12 ani și-a pierdut complet vederea în urma unui accident nefericit pe terenul de fotbal. Dar asta nu l-a împiedicat să-și urmeze destinul și să-și cultive dragostea și talentul pentru muzică.

„De când eram copil cântam la zilele de naștere, la școală, duminica, acasă, când rudele și prietenii veneau în vizită și am înțeles imediat că acesta este destinul meu”

Cu toate acestea, n-a putut ieși din cuvântul tatălui și are acum și o diplomă de doctor în drept.

Cătălin Dinu și Radu Mocan au realizat filmarea cu celebrul și îndrăgitul tenor. Şi l-a intervievat Anca Lungu, înaintea concertelor pe care iubitul tenor italian le pregătește la București și la Cluj.

Întâlnirea va fi prezentată în cadrul Observatorului în trei părți, luni, 8 mai, marți, 9 mai, și miercuri, 10 mai. Trei serii de reportaje care vor prezenta viața artistului, povestea de dragoste cu Veronica Berti, dar și marile lui pasiuni – caii, vinurile și muzica, îi vor purta pe telespectatorii Antena 1 în superba Italie, dar și acasă la maestrul Bocelli.

Haosul se declanșează în București! Din iunie, Metrorex închide mai multe stații de metrou!... Mii de români sunt în culmea fericirii! Se pregătește o MODIFICARE URIAȘĂ la „Programul Rabla” Se vor oferi bani pentru ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x