Antena Căutare

Introducerea RATB-urilor noaptea nu va distruge afacerile taximetristilor

In ciuda zvonurilor aruncate in piata, cum ca prin introducerea celor 23 de trasee de noapte de catre RATB vor fi distruse afacerile taximetristilor, se pare ca situatia este alta. Si asta pentru ca cele doua modalitati de tranport se adreseaza unor clienti diferiti.

"Nu vom fi afectati cine stie ce. Sa nu uitam ca RATB are statii fixe ori cand cineva circula noaptea vrea sa fie dus cu taxiul in fata blocului. Si pe vremea comunismului circulau autobuze noaptea dar pe noi, taximetristii acest lucru nu ne afecta deloc", ne-a declarat Radu Gheorghe, secretar general al Sindicatului National al Taximetristilor Independenti. La randul sau, Radu Dinescu, reprezentantul Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania spune ca masura luata de RATB e una buna, iar taximetristii nu vor fi afectati. "In primul rand avem aici doua segmente diferite de clienti: cei care merg numai cu RATB si care ies foarte rar noaptea pe strada si cei care merg numai cu taxiul. Dar in general, cei care merg noaptea cu taxiurile vin de obicei de la cunoscuti unde eventual beau ceva si care vor sa fie dusi pana in fata casei", ne-a explicat Radu Dinescu.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti infiinteaza 23 de trasee de noapte cu autobuzul, care vor circula incepand de vineri, intre orele 23.00 si 5.00, la 30 sau 60 de minute si vor lega zona centrala de marginile orasului.

Citeste si Financiarul

Foto: Intact Images

Vezi aici LIVE VIDEO Burlacita!... Admiterea in licee 2011: A doua etapa a repartizarii computerizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x