Antena Căutare

Magistrații au decis: Cristian Boureanu rămâne în arest

Magistrații Tribunalului București i-au respins vineri contestația lui Cristian Boureanu, astfel încât acesta rămâne în arest preventiv în dosarul în care este acuzat de ultraj după ce a agresat un polițist rutier

Magistrații Tribunalului București i-au respins vineri contestația lui Cristian Boureanu, astfel încât acesta rămâne în arest preventiv în dosarul în care este acuzat de ultraj după ce a agresat un polițist rutier.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pe 10 iunie, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1 București, iar vineri tribunalul i-a respins contestația.

Pe 9 iunie, în jurul orei 1,30, Cristian Boureanu se afla într-o mașină condusă prietena lui, fiind oprit în trafic de un echipaj de poliție rutieră pe bd. Aviatorilor.

În momentul în care polițiștii i-au solicitat documentele de identitate, Boureanu s-a manifestat violent, a amenințat un polițist și i-a prins acestuia degetele mâinii drepte, prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămașa uniformei și l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice. Polițistul a reacționat și l-a lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ.

Boureanu a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. Fiind într-o stare avansată de ebrietate, lui Boureanu i s-a făcut rău, el fiind transportat apoi la Spitalul Floreasca.

Fostul parlamentar a fost externat din Spitalul de Urgență Floreasca de unde a fost preluat de polițiști și dus în fața unui procuror, care a decis reținerea lui pentru 24 de ore. Ulterior, un magistrat a decis ca Boureanu să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Dosarul Mineriadei. Adrian Sîrbu a vrut să arunce în aer demonstranții din Piața Universității cu 20 de kilograme de tro... Leii sunt puşi pe treabă, cu noaptea în cap. Horoscopul Zilei, 17 Iunie 2017...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x