Antena Căutare

Mai mulți tineri au devastat un apartament închiriat în stațiunea Mamaia, iar proprietarul a văzut dezastrul pe TikTok

Un proprietar din Mamaia și-a închiriat apartamentul unor tineri. În timp ce se uita la videoclipuri pe TikTok, bărbatul a văzut imagini cu un apartament devastat și și-a dat seama că era al lui.

Colaj cu apartamentul devastat Galerie
Un proprietar din Mamaia a deschis TikTok-ul într-o seară și și-a văzut apartamentul devastat de chiriașii să | Oservator

Proprietarul apartamentului devastat a povestit pentru Observator că a deschis TikTok-ul înainte de culcare și a văzut un videoclip cu apartamentul devastat.

„La ora 01:00 noaptea încercam să mă bag şi eu la somn şi zic, hai să stau 2 secunde pe TikTok. Şi am văzut filmarea, fix... Am recunoscut că e apartamentul închiriat de noi cu o zi înainte” a povestit bărbatul.

Citește și: Suma ireală cu care se vinde un apartament “cu potențial” în Centrul Vechi din București. Cât se cere pentru imobilul din 1940

Când a văzut imaginile, bărbatul e mers direct la secția de poliție din Mamaia.

„Am sărit în pantaloni, am luat un taxi, am fost fix la Poliţia Mamaia. Am sunat turiştii la 02:00 noaptea, i-am rugat să coboare. Am găsit ce vedeţi şi dumneavoastră. Două canapele rupte, o mizerie de nedescris, scaunele cu fundul în sus, prosoape pe jos, totul aruncat. Deci, un dezastru incredibil”, a povestit bărbatul.

Citește și: Cât te costă să închiriezi pe noapte un apartament în Cluj pe perioada festivalului Untold. Cifre halucinante

Pentru că nu aveau mandat, polițiștii nu au intrat în apartament. Oamenii legii i-au spus proprietarului ca a doua zi, dacă sesizează nereguli, să depună o plângere:

„Turiştii au zis: noi nu vă permitem să intraţi. Poliţia le-a confirmat că au dreptul să nu ne primească, urmând ca a doua zi dimineaţă să zică: dacă dvs. consideraţi că nu e în regulă apartamentul veniţi şi faceţi o plângere. Poliţia nu le-a adresat lor niciun cuvânt, nicio mustrare. Mi s-au adresat doar mie, rugându-mă să fiu mai calm. Dacă cineva poate să fie calm când intră cineva pe propietatea lui şi o distruge, atunci îl invit eu să fie calm”, a povestit bărbatul.

Citește și: Micul dejun primit de o româncă la un hotel din Eforie Nord. Ce primesc turiștii care dau 340 de lei pe o cameră: „Ca la spital”

Proprietarul a declarat că tinerii au înercat să repare câte ceva înainte de a place și pe lângă banii de chirie au lăsat 300 de lei, înainte de plecare:

„Pentru reparaţii mi-au lăsat 300 de lei pe care i-am fiscalizat şi urmează să vină un nene aici să repare ce se mai poate repara”, a spus proprietarul care deocamdată nu a depus plângere, iar tinerii nu au fost identificaţi.

Vecinii i-au văzut pe tineri și au recunoscut că erau destul de euforici în ziua în care au devastat apartamentul.

„Nu e ceva normal. E prostia părinţilor. Să-ţi dea prea mulţi bani pe mână şi să zici că n-are nimic dacă am stricat. Lasă că vine mama şi plăteşte”, a declarat un tânăr.

Nu este prima oară când se întâmplă astfel de situații. De Revelion alți tineri au devastat o vilă din București.

Primele date despre recensământul din 2022. Cu cât a scăzut populația României față de 2011. INS anunță rezultate „pesim... (P) Temperaturi extreme, riscuri moderate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x