Antena Căutare

O româncă însărcinată a murit într-un spital din Italia. Patru copii o așteptau acasă: ”Vor ști că mami a salvat alte vieți, i-am donat organele!”

O româncă în vârstă de 29 de ani, care era însărcinată, a murit în orașul Arigento, Sicilia,  după ce a ajuns la spital în stare gravă, cu o hemoragie puternică. 

O româncă însărcinată a murit într-un spital din Italia. Patru copii o așteptau acasă: ”Vor ști că mami a salvat alte vieți, i-am donat organele!”
O româncă însărcinată a murit într-un spital din Italia. Patru copii o așteptau acasă: ”Vor ști că mami a salvat alte vieți, i-am donat organele!”

Deși medicii au băgat-o direct în sala de operații și au încercat să-i stopeze hemoragia, aceasta n-a mai putut fi salvată. Femeia era însărcinată în primul trimestru, astfel că și fătul a murit. În urma ei au rămas, însă, patru copii care o așteptau acasă. Vor ști, însă, că mama lor a salvat alte vieți, întrucât organele i-au fost donate.

Katy Perry, însărcinată, s-a dezbrăcat complet, în fața unei camere de filmat! Logodnica lui Orlando Bloom a spus „adio” inhibițiilor! VIDEO

Femeia, care era însărcinată în primul trimestru, a ajuns la spital în cursul nopții de joi, 21 mai, la spitalul din Licata cu o hemoragie. Medicii au hotărât că era necesară o intervenție chirurgicală abdominală, dar condițiile tinerei mame s-au agravat din cauza unui edemul cerebral. După câteva ore s-a decis transferul la spitalul din Agrigento, dar femeia a murit la scurt timp după ce a fost internată la terapie intensivă. Soțul femeii a decis, însă, ca organele să-i fie donate, ajutând astfel la salvarea altor vieți.

Parchetul a demarat o anchetă cu acuzația de omor din culpă, deocamdată împotriva unor persoane necunoscute, până ce responsabilitățile vor fi individuate și atribuite.

Articolul continuă după reclamă

Gravidele obligate să se testeze contra cost de Covid-19

De asemenea, o autopsie va stabili circumstanțele în care a murit femeia, care era mama a patru copii.

Procurorul a solicitat comisiei de specialiști să verifice pe baza fișei medicale care a fost cauza exactă a decesului și dacă femeia suferea de boli preexistente. De asemenea se anchetează pentru a se stabili dacă decesul ar putea fi atribuit activității personalului sanitar care a avut grijă de ea, în urma unor acte de imprudență, neglijență sau imperiozitate. Procurorul mai dorește să afle „dacă un diagnostic rapid și corect i-ar fi putut salva viața”.


Când va fi gata vaccinul românesc anti COVID 19? „Va fi ușor de tolerat, inclusiv de cei care nu sunt de acord cu vaccin... Hristos s-a înălțat! Acatistul Înălțării Domnului care se rostește azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x