Antena Căutare

Observaor Special: Romanii sunt dependenti de fast-food, iar Oana Lis este exemplul perfect

Un covrig enorm cu mac sau cu susan, devorat in drum spre munca, o shaorma pe post de masa de pranz si un hamburger inghitit pe nemestecate in drum spre casa. Deci, suntem sau nu dependenti de fast-food. Stim ca este nesanatos, dar, precum spune si numele, este rapid.

Nu de putine ori, Oana Lis a fost surprinsa in mall sau la tejghelele fast-food-urilor din oras.

“Au fost perioade in care am mancat foarte des la fast-food, pentru ca din pacate, este foarte buna mancarea. Este gustoasa, este la indemana. Eu nu sunt o persoana care gateste acasa, mananc zilnic in oras, am cateodata un program foarte haotic si este cel mai la indemana mod de a manca ceva. Bineinteles ca nu este 100% sanatos, dar in ziua de astazi nici o salata nu mai stii cat de sanatoasa e, pentru ca nu mai are gust, nu stiu ce ingrasaminte au pus”, spune Oana.

E drept, a avut si un motiv bun, sa manance de la fast-food: “Nu am mentinut un echilibru, ca sa fiu sincera. Doi ani de zile puteam sa mananc gratis, pe niste bonuri, la un fast-food. Deci, cum poti sa te opresti? Ma duceam cu toti prietenii, luam si acasa, n-ai cum sa ai undeva, gratis sa mananci ceva foarte bun. Chiar daca nu e 100% sanatos”.

A renuntat. Mai mananca fast-food doar o data, sau de doua ori pe luna. Chiar si asa, “Am momente, eu stiu, zile, de fapt, cand zic: "gata, de azi mananc bio". Si caut sa mananc numai produse bio, merg in piata, imi cumpar, la magazine specifice, dar am si zile cand pur si simplu mi-e pofta de o shaorma”.

Clasa pregatitoare va ramane in scoli... O femeie de 41 de ani isi are fiul pe constiinta. Baiatul a murit, dupa ce mama lui a pierdut controlul masinii intr-o c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x