Antena Căutare

Scenă de toată rușinea! O polițiștă a umilit o bătrânică care vindea cartofi! ”Oare doamna asta în uniforma nu are şi ea bunica?”

Polițiști locali continuă să facă exces de zel. O polițistă a umilit o bătrână „evazionistă”, care vindea cartofi pe marginea drumului și nu la o tarabă.

Scenă de toată rușinea! O polițiștă a umilit o bătrânică care vindea cartofi! ”Oare doamna asta în uniforma nu are şi ea bunica?”
O bătrânică a fost umilită de către o polițistă!

Scena s-a petrecut în Rădăuţi,în județul Suceava, unde „doamna” polițistă a început să ia la rost o femeie în vârstă, care vindea cartofi. Motivul femeii a fost legat de fatul că bătrâna nu vindea la tarabă.

”Se întâmpla în România. În piaţă la Rădăuţi, această “doamnă” în uniforma o ceartă pe bătrânică pentru că nu vinde la taraba. Avea, săraca, doua sacose cu legume. , a comentat persoana care a fost martoră evenimentului.

”Oare doamna asta în uniforma nu are şi ea bunica ? Sau a avut? Cred că bătrâna asta face delapidare trebuie neapărat Arestată conform legii”, scrie cineva într-un comentariu. ”Infractorii unde sunt ? Vă luaţi la harţă cu o bătrânică. Ruşine!” , a adăugat acesta.

Operațiunea de salvare a oilor din nava răsturnată din portul Midia a luat sfârșit! Câte ovine au fost salvate... Liviu, polițistul erou care a urmărit patru hoți cu soția în mașină, deși era în timpul liber...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x