Antena Căutare

Situație neașteptată în Târgu-Jiu! O mașină a rămas blocată în service din cauza lucrărilor de pe stradă | VIDEO

Revoltat, patronul unui service din Târgiu-Jiu a postat în mediul online imagini cu lucrările de reabilitate a trotuarului din facea afacerii sale. Acesta susține că din acest motiv, clienții nu pot ajunge la ei.

imagini cu o masina rosie in service si drum in lucru
O mașină a rămas blocată în service din cauza lucrărilor de pe stradă. Ce a transmis patronul . | Facebook

O situație inedită a avut loc la un service din Târgu-Jiu. Un șofer care și-a dus autoturismul la reparat nu a mai putut părăsi locația din cauza lucrărilor de moderzinare a trotuarului. Potrivit patronului, lucrările în curs blochează accesul în service.

O mașină a rămas blocată în service din cauza lucrărilor de pe stradă. Ce a transmis patronul

Patronul unui service din Târgiu-Jiu a distribuit în urmă cu doar câteva ore un videoclip inedit. Din imagini, se poate observa că sunt în desfășurare lucrări de reabilitatare a trotuarului și bărbatul susține că din acest motiv, un client nu își mai poate lua mașina care este deja reparată.

Citește și: „M-ai lăsat gravidă, boule”. Ce a apărut pe mașina unui hunedorean. Soția lui a intrat imediat în alertă | FOTO

De asemenea, potrivit adevarul.ro, în același loc se află și o vulcanizare care s-ar afla în aceeași situație. Revoltat, patronul a spus că nu îi rămâne nimic de făcut decât să închidă activitatea până când clienții își pot aduce mașinile.

„Pentru că orașul nostru este într-o continuă dezvoltare și în continuă construcție, clientul a rămas cu mașina blocată aici și eu o să închid“, a transmis patronul service-ului auto pe contul de Facebook al afacerii sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citelte și: Ce a putut să își facă un șofer de autobuz din București în mașină! Călătorii fac ochii mari când au văzut parbrizul

Ulterior, și directorul societății care se ocupă de executarea lucrărilor de reabilitare a oferit o replică. Acesta susține că patronul service-ului care a postat imaginile în mediul online este, de fapt, rău intenționat pentru că angajații societății au colaborat cu toți cei din zona respectivă.

„Pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu se înlocuiesc bordurile deteriorate, se frezează stratul de asfalt de pe partea carosabilă și se pune altul. Se efectuează reparații curente pentru Primăria Târgu Jiu. Noi îi anunțăm în prealabil pe toți cei care desfășoară activități economice în zonă. Se observă că se lucrează.

Dacă agenții economici vin către noi cu orice problemă pe care o au, angajații societății încearcă să o rezolve. Angajații societății noastre au plecat luni, 22 aprilie, în jurul orei 18.00 și nu au primit vreo solicitare din partea patronului respectiv. Este vorba de rea voință din partea agentului economic. Oamenii s-au întors la lucru în această dimineață, în jurul ore 8.00, și problema cu mașina a fost rezolvată. Apar și situații de acest fel, pentru că sunt inerente, dar încercăm să lucrăm repede, pentru ca disconfortul să nu dureze mult. În cele mai multe cazuri, patronii au manifestat înțelegere și am colaborat cu aceștia“, a declarat Adrian Dăianu, potrivit sursei menționate.

Pățania unei românce care a vizitat Barcelona. Vacanța a devenit un coșmar după o discuție cu un bătrânel. Ce s-a întâmp... Un nou val de praf saharian peste Capitală. Bucureștenii s-au trezit cu mașinile acoperite de un strat gros roșiatic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x