Antena Căutare

Trei iranieni au fost atacati in trafic de politisti falsi, in Bucuresti

Mai multi indivizi deghizati in politisti si inarmati cu pistoale au incercat sa talhareasca trei oameni de afaceri iranieni. Jaful a fost oprit de un politist local. Agentul intervenise in incaierare ca sa isi ajute "colegii", dar si-a dat repede seama ca are de a face cu impostori.

Falsii politisti au atacat la lumina zilei, langa parcul IOR din cartierul Titan. Inarmat, mascat cu o cagula si echipat cu o vesta reflectorizanta, unul dintre talhari a blocat circulatia si a tras pe dreapta automobilul in care se aflau oamenii de afaceri iranieni. Alte doua masini au izolat zona, ca intr-o interventie in forta a politiei. Dupa ce au cerut documentele, asa-zisii "oameni ai legii" au inceput sa rascoleasca lucrurile din masina ca si cum ar fi cautat ceva. Atunci, iranienii si-au dat seama ca sunt victimele unui jaf.

Zeci de martori au privit fara sa intervina cum cei trei frati iranieni erau batuti cu bate. Norocul iranienilor a fost un politist local. Agentul a vazut de departe altercatia si a avut impresia ca barbatul cu uniforma de politist ar fi victima. I-a sarit imediat in ajutor. Ajutat de alti soferi, politistul local a reusit sa imobilizeze un talhar si sa-i ia pistolul cu aer comprimat. Ceilalti indivizi au reusit sa fuga si sunt cautati si acum.

Politistul impostor a ajuns la scurt timp pe mainile "adevaratilor politisti". Cei trei oameni de afaceri iranieni au ajuns la spital. Surse din randul anchetatorilor spun ca falsii agenti ar fi actionat la pont. Unul gresit. Credeau ca oamenii de afaceri iranieni ar avea la ei o geanta cu 50.000 de euro.

Protest cu scantei la Oltchim: 400 de salariati au iesit in strada sa-si ceara salariile... Reportaj cu camera ascunsa: Fisele medicale pentru profesori se obtin in 15 minute, fara un control adecvat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x