Antena Căutare

Un călător a căzut pe linia de metrou, în stația Aviatorilor. Medicii au constatat ulterior decesul bărbatului

Inițial, Metrorex a informat că un călător a căzut pe linia de metrou din stația Aviatorilor, fiind vorba despre un posibil caz de suicid.

metrou-statie-aviatorilor Galerie
Un călător a căzut pe linia de metrou, în stația Aviatorilor. Medicii au constatat ulterior decesul bărbatului | Shutterstock

Incidentul a avut loc la prânz, în jurul orei 14:15, când bărbatul de 45 de ani ar fi căzut în calea de rulare, pe firul 2, se precizează într-un comunicat de presă emis de Metrorex.

Citește și: Mai multor copii, plecați în tabără, li s-a făcut rău, după ce au luat cina. 28 dintre ei au ajuns la spital

Un bărbat a căzut pe linia de metrou, de la Aviatorilor. Circulația trenurilor a fost reluată câteva ore mai târziu

Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Piață Victoriei și Pipera, pe firul 1. Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul și vor reveni cu detalii când circulația va fi reluată în condiții normale.

Conform Antena 3 CNN, în jurul orei 16:15, s-a declarat decesul persoanei căzute la metrou, un barbat de 45 de ani.

Citește și: Felicitări de Sf. Petru și Pavel. Cele mai frumoase imagini cu urări de ”La mulți ani” pentru sărbătoriți

Inițial, nu a mai circulat niciun metrou spre Berceni. Poliția îi îndrumă pe călători să folosească alte mijloace de transport în comun.

La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada de Poliție pentru Transportul Public au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat și ar căzut pe calea rulare a metroului, în Sectorul 1.

Polițiștii și echipaje medicale s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri.

În continuare se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, mai notează Antena 3 CNN.

Circulația trenurilor de metrou a fost reluată în condiții normale începând cu ora 16:23.

Mai multor copii, plecați în tabără, li s-a făcut rău, după ce au luat cina. 28 dintre ei au ajuns la spital... De ce a fost obligată o elevă să dea bacalaureatul desculță. Profesorii au rugat-o să renunțe la adidași | Caz bizar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x