Antena Căutare

Un italian, surprins de ce a văzut la semafor în România. A inceput să numerele mașinile de lux din coloană

Un italian a fost surprins de ceea ce a văzut pe o stradă din Capitală. Bărbatul, cunoscut deja pe rețelele sociale a devenit, a devenit viral cu un clip filmat la semafor. Ce i-a atras atenția.

colaj foto pauletto
Un italian, surprins de ce a văzut la semafor în România. A inceput să numerele mașinile de lux din coloană | Capturi TikTok

Un italian deja cunoscut în mediul online a devenit, din nou, viral cu un clip filmat în România. Pauletto, așa cum își spune acesta, a intrat în atenția internauților după ce a început să posteze videoclip-uri cu el surprins de diferențele între țara lui natală și cea a noastră. De data aceasta, un detaliu observat la semafor l-a făcut să scoată telefonul și să filmeze situația inedită.

Un italian, surprins de ce a văzut la semafor în România. Ce a remarcat pe o stradă din Capitală

Italianul este cunoscut în mediul online pentru clip-urile sale virale în care vorbește despre diferenețele între țara lui natală și România. Într-un astfel de videoclip postat recent pe contul lui de Tik Tok, acesta s-a declarat extrem de surprins de mașinile de lux din Capitală.

Citește și: Un italian a rămas mască după ce a făcut cumpărături în țara noastră. Ce l-a uimit în magazinele autohtone

Acesta se afla pe o stradă din București atunci când a ajuns la un semafor, unde acest detaliu i-a astras atenția. Pauletto s-a declarat extrem de surpris de cât de multe mașini sunt în România, cele mai multe fiind adevărți bolizi de lux.

Bărbatul a scos imediat telefonul și a început să filmeze autoturismele care așteptau în coloană să se facă verde. „Pur și simplu incredibil, în România, mai ales în București, cât de multe mașini sunt pe străzi. Priviți aici la cele oprite la semafor. În regulă, avem o Dacie. Aceea e clar un Bolt”, își începe Paoletto observațiile.

Extrem de mirat, el continuă să enumere mașinile pe care le vede, remarcând mai multe modele cu preț de pornire de 43.000 de euro, dar și alți bolizi de lux din ultimele modele, potrivit click.ro.

„Este absurd! Sunt mai multe BMW-uri aici decât în Germania, unde sunt produse. Uitați, încă o mașină electrică”, adaugă influencerul, exprimându-și surprinderea față de prezența masivă a acestor vehicule de lux în România.

Clip-ul a ajuns rapid viral și a strâns 100 mii de vizualizări în doar câteva zile, dar și o mulțime de reacții.

„Noi suntem zmei” a scris cineva.

„Sunt bogați, au salarii mari și de-aia”, a mai adăugat ironic un utilizator.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un turist indignat a chemat poliția când a văzut nota de plată de la restaurant. Ce sumă uriașă a avut de plată

În trecut, Pauletto a mai fost viral pe rețelele sociale în care vorbește despre lucrurile care îl uimesc la noi în țară. Într-un alt videoclip, el remarca diferențele dintre modul în care se face curățenia în România față de Italia.

Rugăciune puternică de Florii. Ce să rostești în Duminica Floriilor pentru noroc și bunăstare... Cazul Mădălin Paul. Presupusul amant al Narcisei Modringa rupă tăcerea. Ce spune despre relația lor și tânărul decedat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x