Antena Căutare

VIDEO. Imaginile DEZASTRULUI din Oradea, filmate cu drona

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seara, în Oradea. O filmare realizată cu ajutorul unei drone arată adevărata amploare a incendiului ce a cuprins Palatul Episcopal Greco-Catolic.

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seara, în Oradea. O filmare realizată cu ajutorul unei drone arată adevărata amploare a incendiului ce a cuprins Palatul Episcopal Greco-Catolic.

”Este un dezastru imens. Tristeţea este mare, nu numai a noastră, a greco-catolicilor, dar este tristeţea mare a orădenilor şi a oraşului pentru că este un simbol şi o frumuseţe a noastră a tututor”, a declarat unul dintre preoţii greco-catolici din Oradea.

Faţada clădirii monument istoric fusese recent reabilitată. Primăria Oradea a anunţat deja că se va implica în strângerea de fonduri pentru refacerea monumentului şi va aloca bani în acest sens.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un incendiu de proporţii a izbucnit, sâmbătă seară, la clădirea Palatului Episcopiei Greco-Catolice din centrul municipiului Oradea. Potrivit IGSU, intervenţia a fost deosebit de dificilă ”din cauza flăcărilor mari, a înălţimii la care arde, precum şi a fumului dens degajat”.

După câteva ore, incendiul a fost lichidat. Focul a afectat peste 1.300 de metri pătraţi, iar un turn s-a prăbuşit. Nu au existat victime, dar patru persoane au fost evacuate dintr-o clădire din apropiere, la intervenţie participând peste o sută de pompieri.

O platformă s-a RĂSTURNAT pe Autostrada Sibiu! Traficul este blocat... Două persoane au MURIT într-un accident cumplit. Mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a IZBIT de un cop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x