Antena Căutare

Andy Murray a castigat turneul de la Cincinnati, dupa abandonul lui Novak Djokovic

Andy Murray si-a trecut in palmares cel de-al saptelea titlu la un turneu Masters, dupa ce liderul mondial, Novak Djokovic, a abandonat din cauza unei accidentari la umar in finala de la Cincinnati.


Participarea lui Djokovic la US Open, turneu care va incepe peste o saptamana, este in dubiu, daca tratamentul pe care il va urma sarbul nu va da rezultatele asteptate.

Murray, aflat la cea de-a doua victorie la Cincinnati, dupa cea din 2008, a obtinut un succes important pentru moral inainte de ultimul turneu de Grand Slam al anului.

„Este placut sa castig, dar as prefera sa-l bat peste trei saptamani, la New York", a spus britanicul la final.

In turneul feminin de la Cincinnati, rusoaica Maria Sharapova a invins-o in ultimul act pe sarboaica Jelena Jankovic, scor 4-6, 7-6, 6-3, la capatul unui meci dramatic, „care se putea incheia cu victoria oricui", dupa cum a recunoscut invingatoarea.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Gabriel Torje, transferat la Udinese! Dinamo ar putea castiga 7 milioane de euro!... Astra a invins Steaua cu 2-1. Gigi Becali: O sa ma implic daca echipa nu merge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x