Antena Căutare

BREAKING NEWS! Performanța carierei pentru Ana Bogdan la Australian Open! Victorie de răsunet cu o mare favorită

După ce ieri am avut o singură calificată în turul II de la Australian Open, turneul de la Antipozi a fost perfect pentru româncele intrate azi pe terenurile de la Melbourne. Sorana Cîrstea, Simona Halep și, în urmă cu puțin timp, Ana Bogdan, s-au calificat în turul secund.

Dacă Sorana și Simona avea șanse mari și foarte mari de calificare, rezultatul meciului Kristina Mladenovic - Ana Bogdan, 6-3, 6-3, a surprins. Deși nu se afla într-o formă foarte bună, franțuzoaica se prezenta la meciul cu Ana Bogdan din postura de loc 11 WTA. Aflată doar pe 104 în lume, jucătoarea de 25 de ani din Sinaia a făcut un meci perfect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o oră și 25 de minute de joc, Ana și-a impus stilul, a realizat câte 3 break-uri în fiecare set și a închis meciul fără emoții.

Pentru Ana Bogdan urmează un tur II contra învingătoarei meciului Yulia Putintseva (54 WTA) - Heather Watson (68 WTA).

Tot azi, la Melbourne, Sorana Cîrstea și Simona Halep au acces și ele în turul secund la Australian Open. Sorana, locul 36 WTA, s-a calificat greu în turul II la Australian Open, după un meci de două ore cu Zarina Diyas, locul 60 WTA, scor 5-7, 6-4, 6-3. În turul doi, Cîrstea se va duela cu cehoaica Lucie Safarova, a 29-a favorită a turneului.

Un meci greu a avut și Simona Halep. Deși s-a impus cu 7-6, 6-1 cu Destanee Aiava, liderul WTA a recuperat un deficit de 2-5 în setul inaugural, iar în actul secund s-a accidentat destul de urât la gleznă.

Ieri, locul 40 WTA, Irina Begu, a reușit o revenire de senzație în partida din primul tur de la Australian Open cu rusoaica Ekaterina Makarova (31 WTA) și s-a calificat în runda secundă. Într-un meci care a a durat peste 3 ore, Irina s-a impus cu 3-6, 6-4, 8-6.

Begu a a avut un început greu de meci, fiind condusă cu set și 4-0, însă, în stilu-i caracteistic, a jucat fantastic din acel moment. A câștigat 7 game-uri consecutive pentru 6-4 și 1-0 cu break în decisiv. Setul decisiv avea să fie un thriller. După break-ul Irinei, rusoaica a început să-și revină și a condus cu 4-1 și 5-2.

După o scurtă pauză cauzată de ploaie, Irina Begu revenit din nou și a obținut o victorie cu 8-6 în decisiv. Pentru Irina Begu urmează un meci mai ușor în turul II, urmând să joace cu locul 81 WTA, croata Petra Martic.

Din 7 reprezentanți pe tablourile de simplu feminin și masculin, România mai are 4: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan. Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu și Marius Copil au fost eliminați.

Meciurile româncelor din turul secund:
Simona Halep - Eugenie Bouchard
Irina Begu - Petra Martic
Sorana Cîrstea - Lucie Safarova
Ana Bogdan - Putintseva/Watson

OFICIAL: Vedeta Ligii 1 a părăsit cea mai bună echipă din ultimul sezon! A fost prezentat la noul său club... BREAKING NEWS! Florentino Perez i-a decis soarta lui Cristiano Ronaldo. Decizie radicală luată de șeful lui Real Madrid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x