Antena Căutare

Care e starea de sănătate a lui Lewis Hamilton după diagnosticul de Covid-19. Ce spune campionul de F1

Campionul Formula 1 Lewis Hamilton a fost diagnosticat recent cu virusul Covid-19. Acum, șoferul de curse a dezvăluit care e starea lui de sănătate.

Lewis Hamilton, dupa o cursa Formula 1
Lewis Hamilton a fost diagnosticat recent cu virusul Covid. | Profimedia

Lewis Hamilton, campion Formula 1, a dezvăluit cum se simte după diagnosticul recent de Covid, într-un video recent publicat pe rețeaua de socializare Instagram.

Hamilton face parte dintr-un lung șir de vedete ce au dezvăluit că au fost diagnosticate cu Coronavirus SARS-COV-2 (sau COVID-19), printre care se numără Dwayne “The Rock” Johnson, Tom Hanks, Mihai Budeanu și Virgil Ianțu.

Ca urmare a diagnosticului, Hamilton, în vârstă de 35 de ani, s-a autoizolat imediat. Acum, a dezvăluit cum se simte și ce planuri are.

Lewis Hamilton s-a autoizolat imediat după diagnosticul de Covid-19

Campionul a fost diagnosticat cu virusul Covid săptămâna trecută, după ce s-a trezit cu “simptome ușoare”.

“Nu se simte foarte bine,” a declarat Toto Wolff, directorul echipei Mercedes AMG Petronas Motorsport Formula 1, după aflarea diagnosticului lui Hamilton, scrie France24.

“Covid-19 nu e ceva ce trebuie tratat cu superficialitate și el e îngrijit de oameni care se pricep. Ăsta e lucrul cel mai important, dar primele zile nu sunt foarte ușoare.”

După diagnostic, Hamilton s-a autoizolat imediat, scrie TMZ. Că urmare, nu a putut participa la Grand Prix-ul Sakhir, din Bahrain, un obstacol ce recunoaște că a fost foarte dificil pentru el.

“Categoric a fost una dintre cele mai dificile săptămâni din ultima perioadă,” a declarat Hamilton.

În cadrul aceluiași mesaj video, el a declarat că se simte mult mai bine și că a început deja să revină la rutina sa obișnuită, în autoizolare.

“Mă simțeam foarte bine când m-am trezit azi,” a declarat Hamilton în video. “M-am și antrenat pentru prima dată.”

Din fericire, Hamilton se simte mai bine după diagnostic și speră că va putea participa la Grand Prix-ul din Abu Dhabi în acest weekend.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am vrut să vă trimit un mesaj pozitiv, să vă anunț că sunt okay,” a continuat Hamilton în video. “Și să vă mulțumesc fiecăruia pentru mesajele și video-urile incredibile. Le apreciez foarte, foarte mult.”

“Sper că oriunde sunteți, continuați să gândiți pozitiv și să luptați împotriva a tot ce iese în calea voastră. Și sper că mă pot întoarce în mașină în curând. Și da, vă transmit iubire.”

Lewis Hamilton a devenit cel mai de succes pilot din istoria Formula 1

În acest sezon, Lewis Hamilton a devenit cel mai de succes pilot din istoria Formula 1. El a reușit să întreacă recordul lui Michael Schumacher pentru cele mai multe victorii.

Citește și: Noua iubită a lui Lewis Hamilton este copia fidelă a lui Nicole Scherzinger. Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Originar din Marea Britanie, Hamilton câștigă aproximativ 70 de milioane de dolari pe an și e unul dintre cei mai cunoscuți pilot de curse Formula 1 din lume.

După ce Lewis Hamilton va petrece cele 10 zile de autoizolare necesare, va mai face un test Covid miercuri și joi, pentru a se asigura că poate participa la evenimentul din Abu Dhabi, ce va începe vineri.

Tragerea la sorți pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2022. În ce grupă a picat România... Din 11 decembrie, Cătălin Oprişan prezintă emisiunea AS.ro live pe site-ul www.as.ro, de luni până vineri, de la 10:30...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x